Sakatlar Haftası kutlamaları başladı

Çerkezköy'de Sakatlar Haftası kutlamaları, dün saat 13.30'da Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Engelliler Yaşam Evi Konferans Salonu'nda düzenlenen programla başladı.

Çerkezköy 9.05.2014 14:57:00 0
Sakatlar Haftası kutlamaları başladı

TAÇLAR TAKILDI

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya’nın açılış konuşmasının ardından engelli kızların güzellik geçici düzenlendi. Güzellik geçidinde dereceye giren 11 engelli kıza CHP’li Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Nedim Yılancı tarafından taçları takıldı. Güzellik geçidinin ardından program askere gidecek olan Mehmet Ermiş, Doğukan Demir, Ferhat Yılmaz, Rıdvan Toksoy, Erhan Aydın, Ramazan Kaya, Yahya Ezer, Şefer Özgen Demirtaş, Selim Açıkgöz, Halil İbrahim Yeka, Ferhat Köseoğlu, Murat Söken, Faruk Karaca, Ferdi Gören, Alişen Kolar, Burhan Akbaş ve Arif Güven’e asker kıyafetlerinin verilmesi ile devam etti.

 

 

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE HEDİYELERİ VERİLDİ

Programda son olarak da okullarda düzenlenen “Tekerlekli sandalyeme yol açar mısın” konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Anaokulları arasında düzenlenen resim yarışmasında Fevzipaşa İlkokulu’ndan Tuğçe Nur Demirbağ birinci, Fadime Elvin Kılıçaslan ikinci ve Barış Ekinci üçüncü olurken, ilkokul öğrencileri arasında düzenlenen resim yarışmasında da Tepe İlkokulu öğrencileri Deniz Ulusoy birinci, İlayda Avşar ikinci ve Esra Karaman üçüncü oldu. Ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen şiir yarışmasında Tepe Ortaokulu öğrencileri Gökmen Turan birinci ve Cansu Doğa İnam ikinci olurken, lise öğrencileri arasında düzenlenen kompozisyon yarışmasında da Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi öğrencisi Yaren Çay birinci, Halit Narin Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencisi Rümeysa Akyıldız ikinci ve Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi öğrencisi Seray Şuraz üçüncü oldu.

 

 

DUYARSIZ KALDILAR

Programın sonunda konuşan Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya, tüm Çerkezköylüleri Cumartesi günü saat 20.00’da dernek binası önünde askere gidecek engelliler için düzenlenecek kına gecesine davet etti. Programa Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Nedim Yılancı, Fevzipaşa İlkokulu Müdürü Musa Dinç, Tepe İlk ve Ortaokulu Müdürü Fahrettin Karaman ile dernek üyeleri ve aileleri katılırken, geçtiğimiz yılların aksine bu yıl protokol üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, Sakatlar Haftası dolayısıyla düzenlenen programa duyarsız kaldı.

 

 

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10