Araç ile Kazak Gölü'ne uçtu

Geçtiğimiz yıl Kasım ve Aralık aylarında birer aracın uçtuğu Kazak Gölü'ne önceki gün de bir araç uçtu.

Kapaklı 11.05.2014 11:18:00 0
Araç ile Kazak Gölü

 

KAZAK GÖLÜNE UÇTU

39 SH 872 plakalı otomobili ile Kazak Gölü Mesire alanında gezinti yapan Görkem Arslan, eşi Sevda Yağmur ile birlikte Kazak Gölü’ne uçtu. Aracın Kazak Gölü’ne uçtuğunu gören Kapaklı Belediyesi Bekçisi Şenol Batum, durumu polis ekiplerine bildirdi. Ekipler olay yerine gelene kadar mesire alanında bulunan vatandaşlar dereye araçlarıyla uçan Görkem Arslan ve Sevda Yağmur’u boğulmaktan kurtararak sudan çıkardı.

 

 

BİR SAATTE ÇIKARILABİLDİ

Olay yerine gelen polis ekiplerinin yanı sıra Kapaklı Devlet Hastanesi Ambulansı ile Kapaklı Belediye İtfaiyesi de hazır bekledi. Göle uçan 1990 Model Şahin Marka 39 SH 872 plakalı otomobili gölden çıkarmak için olay yerine kurtarıcı çağrıldı. Kurtarıcı, çevredeki vatandaşlar ve araç sürücüsü Görkem Arslan’ın yaklaşık bir saat süren uğraşlarının ardından araç gölden çıkarıldı.

 

 

ALKOLLÜ OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Olay yerinde bulunan vatandaşlar göl kenarındaki korkulukların bu tür kazaları önlemekte yetersiz olduğunu ve korkulukların daha sağlam olması gerektiğini ifade ederek “Korkuluklar demirden yapılmalı” dedi. Sürücü Görkem Arslan’ın alkollü ve ehliyetsiz olduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10