Vergilerinizi ödemeyi unutmayın

Emlak Vergisi ve İşyerlerine ait 2014 yılı Çevre Temizlik Vergisi'nin 1. taksitinin son ödeme süresi 2 Haziran pazartesi günü sona erecek.

Kapaklı 12.05.2014 16:44:00 0
Vergilerinizi ödemeyi unutmayın

VEZENELERE ÖDENEBİLİR

Kapaklı Belediyesi yetkilileri, ilçe sınırları içinde bulunan vergi mükelleflerine Emlak Vergisi ve İşyerlerine ait 2014 yılı Çevre Temizlik Vergisi’nin 1. taksitinin son ödeme süresi hakkında yaptıkları bilgilendirmede “Vergi borçları Belediye Hizmet Binası, İsmetpaşa Mahalle Muhtarlığı ile aynı binada bulunan veznelere ödenebilir. Kapaklı Belediyesi olarak vatandaşlara bir de online ödeme imkanı sunuyoruz” dedi.

KREDİ KARTIYLA DA ÖDENEBİLİYOR

Yetkililer, Kapaklı’daki vergi mükelleflerinin www.kapakli.bel.tr adresine girerek e-belediye sistemini kullanarak vergilerini kolaylıkla yatırabildiğini ifade ederek “Online hizmetten faydalanacak vatandaşlarımızın e-belediye sisteminin Şifre Başvuru Bölümü  (İsimden Sicil Bul ) sekmesinden sicilini öğrenmesi gerekiyor. Daha sonra Genel Hızlı Borç Ödeme bölümünde sicil numaralarını ve T.C. Kimlik numaralarını girerek kredi kartıyla borçlarını yatırabiliyorlar” diyerek mükelleflerin online hizmet ve veznelerin yanı sıra emlak vergisi ödemelerini 240267 numaralı posta çeki numarasına sicil numaralarını da ekleyerek yapabileceğini söyledi.

Haber / Sevay KARDEŞ

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10