Sosyal Güvenlik Haftası kutlandı

Edirne Sosyal Güvenlik İl Müdürü Hayrettin Karbuz ve beraberindekiler Sosyal Güvenlik Haftası kutlamaları kapsamında Atatürk Anıtına çelenk sundu.

Bölgede Gündem 13.05.2014 17:25:00 0
Sosyal Güvenlik Haftası kutlandı

ÇELENK SUNUMU İLE BAŞLADI

Atatürk Anıtında düzenlenen tören, Edirne Belediyesi Bandosu eşliğinde bir dakikalık saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Törenin ardından İl Müdürü Hayrettin Karbuz, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Çelenk sunma töreninin ardından konuşan İl Müdürü Hayrettin Karbuz hafta boyunca etkinliklerinin süreceğini ifade ederek, "Sosyal Güvenlik Kurumu olan SSK, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı 2006 yılı Mayıs ayında tek çatı altında toplayan 5502 sayılı Sosyal Güvenlik Kurumu Kanunu ile Kurumumuz 76 milyon vatandaşımıza sosyal güvenlik hizmetini sunmaya başladı" dedi.

BİLGİLER PAYLAŞILACAK

Karbuz, "Bu yıl 6.sını kutlayacağımız haftamız 12-18 Mayıs  tarihleri arasına tekabül ettiğinden bugün itibari ile haftamız başlamış bulunmaktadır. Bu bağlamda kurum içinde ve dışında paydaşlarımızın da katılımını sağlayarak, sosyal ve kültürel alanda çeşitli etkinlikler düzenlenmek suretiyle haftamız kutlanacaktır. Hafta etkinlikleri çerçevesinde çeşitli protokol ziyaretleri, kamu kurum ve kuruluşları ile üniversite rektörü ve sivil toplum kuruluşları yöneticileri ziyaret edilerek Sosyal Güvenlik Haftası ile ilgili bilgilerin paylaşımı sağlanacaktır” dedi.

Haber Merkezi


0282 726 91 91
0282 747 65 10