AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı ziyaretlerini sürdürüyor

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, yeni yönetim ile birlikte kurum ziyaretlerini sürdürüyor.

Çerkezköy 16.05.2014 13:05:00 0
AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı ziyaretlerini sürdürüyor

ZİYARETLER SÜRÜYOR

Reşat Bahar önceki gün de ilçe yönetim kurulu üyeleri Hasan Tüfekçi, Kamil Çetintaş, Halit Er, Kamil Yiğit, Ercan Erdoğan, Kılıç Karataş ve Mustafa Karataş ile birlikte çeşitli ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Çerkezköy İlçe Tapu Müdürlüğü’nü ziyaret eden Reşat Bahar ve beraberindekiler, Çerkezköy Tapu Müdürü Raziye Muslu ile görüştü. Ziyarette konuşan Bahar, Tapu Müdürü Raziye Mutlu başta olmak üzere Tapu Müdürlüğü personelinin her zaman vatandaşlara yardımcı olduğunu ve tapu işlerinin Çerkezköy’de aksamadan yürütülmesi nedeniyle teşekkür etti.

 

 

İŞ YOĞUNLUĞU NORMALE DÖNDÜ

Bahar, Çerkezköy Tapu Müdürlüğü’nün çalışmalarının bölgeye örnek olduğunu ifade ederken, Raziye Muslu da “Kapaklı’nın ilçe olmasıyla birlikte Kapaklı Tapu Müdürlüğü’nde kuruldu. Kapaklı’nın tapu işleri Kapaklı Tapu Müdürlüğü tarafından yürütülüyor. Bu nedenle aşırı iş yoğunluğu normale döndü.” dedi.

 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Tapu Müdürlüğü’nden ayrılan AK Parti heyeti, Çerkezköy Vergi Dairesi’ni ziyaret etti. AK Partili heyeti Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Hacı Şimşek ve Müdür Yardımcısı Reşat Çakır karşıladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hacı Şimşek, Vergi Dairesi’nin çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Ziyarette konuşan Reşat Bahar da 26 Şubat’ta göreve geldiklerini ve seçim süreci yoğun olduğundan ziyaretleri seçim sonuna ertelediklerini ifade etti. Çerkezköy Vergi Dairesi’nin çalışmalarını takdir ettiğini söyleyen Bahar, personellere çalışmalarında başarılar diledi.

 

 

ÖNEMLİ BİR GÖREVİ YÜRÜTÜYORSUNUZ

Beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Çerkezköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nı da ziyaret eden Reşat Bahar, Vakıf Müdürü Nuray Koç’tan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyaretlerini Mal Müdürlüğü ile sürdüren AK Parti heyeti, burada da Mal Müdürü İlhami Taşkın tarafından karşılandı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlhami Taşkın “Çerkezköy Mal Müdürlüğü olarak görevimizi en iyi şekilde yürütüyoruz. Biz Bağımsız Mal Müdürlüğüyüz” dedi. Mal Müdürlüğü’nün para veren, Vergi Dairesi Müdürlüğü’nün de para toplayan kurum olduğunu ifade eden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar da “Kamu kurum ve kuruluşlarının giderlerini karşılama ve maaşlarını ödemek sizlerin işi. Siz de kurum olarak önemli bir görev yapıyorsunuz” dedi.

 

 

MÜFTÜLÜĞÜ DE ZİYARET ETTİLER

Reşat Bahar ve beraberindekiler Çerkezköy Müftüsü Yusuf Tuna’yı da ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tuna, AK Partililere teşekkür ederken, İlçe Başkanı Reşat Bahar da  “Müftülüğün çalışmalarını takip ediyoruz. Özellikle bu yılki Kutlu Doğum haftası etkinliklerinin önceki yıllara göre daha bir anlamlı şekilde kutlanmasına ve büyük kitlelerin etkinliklere katılmasını sağlamış olmalarından da mutluluk duyduk” dedi.

 

 

Haber / Cem BÜLBÜL         

                              

             

            

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10