Fatura ödeme merkezi törenle açıldı

Fatura Vizyon isimli fatura ödeme merkezi Kızılpınar Mahallesi Hürriyet Caddesi No:35'te açıldı. İşletmeciliğini Nurten Oğuz ve eşi Nevzat Oğuz'un yaptığı fatura ödeme merkezinin açÄ?

Çerkezköy 18.05.2014 12:57:00 0
Fatura ödeme merkezi törenle açıldı

HİZMETİ MAHALLELERİNDE ALACAKLAR

Kızılpınar’da yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarını yerinde görmeleri için her gün yeni yeni işyerlerinin açılarak hizmete girmesinden memnuniyet duyduklarını ifade eden Özgör “Halkımızın her alanda hizmeti ayağında almış olması bizleri de mutlu ediyor. Bu gün açılışını gerçekleştirdiğimiz Fatura Vizyon adlı Fatura Ödeme Noktası Kızılpınar’ın bir eksikliğini daha gidermiş oldu. Bundan böyle fatura ödeyecek olan Kızılpınar Mahallesi sakinlerimiz hizmeti kendi mahallelerinde alacak olmaları da onlar acısından mutluluk verici olduğunu düşünüyorum” dedi.

 

 

BAŞKAN AKAY DA KATILDI

Özgör konuşmasının ardından açılış kurdelesini Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Nedim Yılancı ve Kızılpınar Mahallesi Muhtarı Ahmet Milli ile birlikte kesti. Kalp Krizi sonrası hayatını kaybeden CHP İstanbul Milletvekili Ferit Mevlüt Aslanoğlu’nun cenaze töreninin ardından açılışa katılan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da işyerinin Kızılpınar’a ve Çerkezköy’e hayırlı olmasını temenni etti.

 

 

EN İYİ HİZMET İÇİN YOLA ÇIKTIK

Açılışın ardından konuşan Fatura Vizyon Fatura Ödeme Noktası İşletmecisi Nevzat Oğuz, “Burada vatandaşlarımız elektrik, su, Gazdaş, TTNET, TFKB, Havale, Trafik cezaları, Kredi kartı ödeme, SGK pirimi, Motorlu Taşıtlar Vergisi, Genel Sağlık Sigortası, Telefon, ADSL,  Dijital yayın, Kablolu yayın faturalarını vergilerini gönül rahatlığıyla yatırabilecekler. Kızılpınar halkımıza en iyi şekilde hizmet etmek için yola çıktık” dedi.

 

 

İLGİ YOĞUN OLDU

Fatura Vizyaon’un açılış töreninde Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, Belediye Meclis Üyesi Nedim Yılancı, Kızılpınar Mahalle Muhtarı Ahmet Milli, CHP Kızılpınar eski belde başkanları Birol Saygın, Birol Öztürk,  Kızılpınar eski Muhtarlarından Sami Baygın, Kızılpınar  Mahalle esnafları ve vatandaşlar katıldı.

 

Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10