Yaman ve Yıldız ailelerinin düğün mutluluğu

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde uzun yıllar Trafik Polisi olarak görev yaptıktan sonra emekli olan emniyet mensubu Zeki Yaman oğlu Barış Yaman'ı evlendirdi. Çerkezköy Organize Sana

Çerkezköy 19.05.2014 13:48:00 0
Yaman ve Yıldız ailelerinin düğün mutluluğu

KONUKLARIYLA YAKINDAN İLGİLENDİ

Zeki Yaman ve eşi, Kerim Yıldız ve eşi, çocuklarının düğün merasimine gelen davetlileri düğün salonu girişinde karşıladılar. Düğün meresimi alkışlar eşliğinde salona giren gelin ve damadın ilk danslarını etmesiyle başladı. İlk dansın ardından genç çiftin nikahı kıyıldı. Çerkezköy Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Nevzat Kumru tarafından kıyılan nikahın ardından Nesiye-Barış Yaman çifti alkışlarla düğün pastasını kesti.

 

YAMAN VE YILDIZ AİLELERİ EN MUTLU GÜNLERİNİ YAŞADI

Nesiye-Barış Yaman çifti takı merasimi sonrası geçenin ilerleyen saatlerine kadar gerek arkadaşları gerekse aile fertleriyle birlikte canlı müzik eşliğinde doyasıya eğlendi. Çocuklarının mürüvvetini  görmekten son derece mutlu olduklarını belirten Yaman ve Yıldız aileleri, akraba ve dostlarının bu mutlu günlerinde yanlarında olmalarından dolayı da memnuniyetlerini dile getirdi.

 

 

MİLLETVEKİLİ AKBULUT DA KATILDI

Nesiye-Barış Yaman çiftinin düğününe AK Parti Tekirdağ Milletvekili T.Ziyaeddin Akbulut ve eşi, Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Dr.Olcay Palak, Saray İlçe Milli Eğitim Eski Müdürü Kemal Aydoğan, Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Nedim Yılancı, Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi eski Başkan Vekili Gürdal Adal, İşadamlarından Ahmet Orhun Yeşilyurt, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan emniyet mensupları, emekli polisler, esnaf, Yıldız ve Yaman ailelerinin akraba ve yakınları ile çok sayıda davetli katıldı.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10