19 Mayıs törenle kutlandı

Tekirdağ'da 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 95. yılı düzenlenen törenle kutlandı.

Tekirdağ 19.05.2014 14:04:00 0
19 Mayıs törenle kutlandı

ÇELENK SUNULDU

Tekirdağ Valiliği Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törende Atatürk Anıtına çelenk sunulmasının ardından Manisa’nın Soma İlçesinde meydana gelen maden kazasında hayatını kaybedenler ve şehitler anısına saygı duruşunda bulunuldu. Tören, saygı duruşunda bulunulmasının sonrasında İstiklal Marşı okunmasıyla sona erdi. Törene Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cengiz Mete, CHP Tekirdağ İl Başkanı Recep Palabıyık ve Tekirdağ CHP Milletvekilleri Candan Yüceer katıldı.

 

 

ÇORLU’DA DA KUTLANDI

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Çorlu’da da kutlandı. Çorlu'da Atatürk meydanında gerçekleştirilen törende Atatürk Anıtı'na Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Feridun Demirel tarafından Müdürlüğün çelengi sunuldu. Çelenk sunulmasının ardından tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla son buldu. Törene Çorlu Kaymakamı Hulusi Doğan, 5 Kolordu ve Garnizon Komutanı Korgeneral Tahir Bekiroğlu, Çorlu Belediyesi Başkan vekili Fatma Gürel, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

 

HAYRABOLU’DAKİ KUTLAMALAR

Hayrabolu’da da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla tören düzenlendi. Hayrabolu Kaymakamlığı önünde gerçekleştirilen törende Atatürk Anıtı'na Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Vekili Emrullah Çeliktaş tarafından Müdürlüğün çelengi sunuldu. Çelenk sunulmasının ardından tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla son buldu. Törene Hayrabolu Kaymakamı Tamer Orhan, Garnizon Komutanı Piyade Albay Mehmet Şevket Ünlü, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, kamu kurum ve kuruluşların temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10