19 Mayıs'a buruk kutlama

Çerkezköy'de 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Soma'da 301 maden işçisinin hayatını kaybetmesi dolayısıyla buruk kutlandı.

Çerkezköy 19.05.2014 14:34:00 0
19 Mayıs

TÖRENLER İPTAL OLDU

Mustafa Kemal Atatürk'ün Samsun'a ayak basmasının 95. yıldönümünde, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nın Cumhuriyet Meydanı'nda yapılacak olan resmi törenler ve kutlamalar, Soma'da 301 işçinin hayatını kaybetmesi nedeniyle iptal oldu. Bayram dolayısıyla Cumhuriyet meydanında bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk sunumu yapıldı. Törende Çerkezköy İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Metin Aysal tarafından anıta çelen konuldu. Tören, Türkiye Cumhuriyeti ve Soma şehitleri için 1 dakikalık saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı'nın okunmasıyla sona erdi.

 

 

CHP DE ÇELENK KOYDU

Resmi programın sona ermesinin ardından CHP’li Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, CHP İlçe Başkanı Saim Özkan, Belediye Meclis üyeleri ve partililer de hep birlikte anıta çıkarak çelenk koydu. CHP’nin yanı sıra Ulusal Gençlik Derneği Çerkezköy Şubesi ve HEPAR Çerkezköy İlçe Başkanlığı da çelenk sundu.

 

 

 PROTOKOL ÜYELERİ KATILDI

Programa Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, 3. Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ozan, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcı Ali Ulvi Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Saim Özkan, MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ali Tefon, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, CHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Şayka Çalışkan,  Namık Kemal Üniversitesi Çerkezköy Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Ercan Buluş, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, Çerkezköy İlçe Sağlık Müdürü Dr. Olcay Palak, Çerkezköy İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürü Recep Demirbağ, Çerkezköy Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Metin Aysal, Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, PTT Çerkezköy Şube Müdürü Ali Arslan, Çerkezköy Orman İşletme Şefi Ekrem Ferhatoğlu, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan, okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10