Amfi Tiyatro'nun çehresi değişiyor

Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şubesi önemli projeye imza atarak Çerkezköy Amfi Tiyatro'nun çehresini değiştirecek.

Çerkezköy 19.05.2014 15:09:00 0
Amfi Tiyatro

2002 YILINDA KAZANDIRILDI

2 bin 400 metrekarelik alanda inşaat çalışmalarına 2001 yılının Ağustos ayında başlayan, dokuz ay gibi kısa bir sürede dönemin Belediye Başkanı Mehmet Uz tarafından Çerkezköy halkına kazandırılan, kapılarını 23 Nisan 2002’de açan Çerkezköy Amfi Tiyatro, Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şubesi’nin ulusal mücadeleyi anlatan resimleri ile modern bir görünüme kavuşacak.

 

 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ ALDI

Dün Belediye Başkan Yardımcısı İmdar Özgür ve meclis üyeleri ile birlikte Amfi Tiyatro’ya giden Belediye Başkanı Vahap Akay, bu projeye imza atan ADD Çerkezköy Şubesi Başkanı Dündar Orhan’dan bilgiler aldı. Bu projeyi Çerkezköy’de resim öğretmenliği yapan gönüllüler ve velisinden izin alan öğrenciler ile yaptıklarını kaydeden ADD Çerkezköy Şubesi Başkanı Dündar Orhan “Atatürk’ün Kocatepe’deki resmini, ve Cumhuriyeti biz böyle kurduk portresini amfi tiyatronun önüne koyacağız” dedi.

 

 

AYÇİÇEĞİ İLE SÜSLEYECEĞİZ

Çalışmaların iki hafta önce başladığını kaydeden Orhan “Atatürkçü Düşünce Derneği Çerkezköy Şubesi olarak yaptığımız bu projede desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum. Amfi Tiyatro’nun reji bölümünü ise Trakya’nın simgesi olan ayçiçekleri ile süsleyeceğiz. Amfi Tiyatro’nun içinde yer alan duvarları ise öğrencilerimiz yapacağı milli mücadele resimleri ile dolduracağız. Çalışmalar tamamlandıktan sonra açılışını ise güzel bir etkinlik ile yapmak istiyoruz” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10