İlk nüfus cüzdanı Kaymakam Kızıltoprak'a verildi

Ergene İlçe Nüfus Müdürlüğü bütün hizmetlerini kendi bünyesinde vermeye başladı. Tekirdağ'ın Büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla yeni kurulan Ergene ilçesinde devlet hizmet birimler

Ergene 21.05.2014 19:44:00 0
İlk nüfus cüzdanı Kaymakam Kızıltoprak

ÇORLU’YA GİTMEK ZORUNDA KALMAYACAKLAR

Daha önceden en küçük işlemlerinde bile Çorlu’ya gitmek zorunda kalan vatandaşlar artık Ergene Kaymakamlık binasının alt katında hizmete başlayan İlçe Nüfus Müdürlüğünde işlemlerini yaptıracak. Ergene İlçe Nüfus Müdürlüğü sistemlerinin kurulması ile ilk hizmet gününde; Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak’ın yanı sıra Belediye Başkanı Rasim Yüksel, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Erkan Çınar ve daire amirlerinin katıldığı ziyaretle çalışmalarına başladı.

HAYIRLI OLSUN

Kaymakam Kızıltoprak İlçe Nüfus Müdürlüğü’nün hizmete başlamasıyla birlikte vatandaşların yerinde hizmet alacağını ifade ederek “Ergeneli vatandaşlarım Nüfus Müdürlüğümüzden tüm işlemlerini yaptırabilecek. Kişinin doğumundan ölümüne kadar kamu düzeni açısından önem arz eden her türlü nüfus olayının kaydedilmesi ve vatandaşların bu işlemlerini en kısa sürede yaptırabilmesi için yeni ilçemiz Ergene`de hizmetlerimize başlamış bulunuyoruz. İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.

İLK NÜFUS KÂĞIDI KAYMAKAM KIZILTOPRAK’A

Ergene İlçe Nüfus Müdürlüğü’nün tam olarak göreve başlamasıyla ilk işlemini Kaymakam Kızıltoprak için gerçekleştirdi. Nüfus kâğıdının eskimesi ve yıpranması nedeni ile Ergene Kaymakamı Fatih Kızıltoprak’ın nüfus kâğıdı yenilenirken İlçe Nüfus Müdürlüğü’nün ilk işlemi olarak kayıtlara geçti. Ergene İlçe Nüfus Müdürü Siyamettin Bayram İlçe sınırları içerisinde 56 bin 782 nüfusun olduğunu ifade ederken "Şahsım dâhil 10 personelle vatandaşlarımıza hizmet edeceğiz. Doğum, ölüm, evlenme, boşanma, nüfus ve aile cüzdanı, Adres Kayıt Sistemi gibi birçok konuda vatandaşlarımız artık Kaymakamlık binamıza gelerek hizmet alabilecek” dedi.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10