Simtaş Elektrik 3. şubesini Veliköy'de açtı

Simtaş Elektrik Topkapı ve Hadımköy'ün ardından üçüncü şubesini Veliköy Mimar Sinan Mahallesi 47.Sokak No:8'de açtı. Simtaş Elektrik'in işletmeciliğini ise Cafer ve Rüstem BektaÅ?

Çerkezköy 24.05.2014 17:10:00 0
Simtaş Elektrik 3. şubesini Veliköy

‘ÜRÜNDE KALİTE, HİZMETTE GÜVEN’

Önceki gün saat 12.00’da düzenlenen açılış törenine Kapaklı Belediye Başkan Vekili Nalan Çolak, AK Parti Çerkezköy Belediye Meclis üyesi Melek Şen ile çok sayıda davetli katıldı. Davetlileri ile yakından ilgilenen işletmecilerden Cafer Bektaş “1988 yılında kurulan işletmemiz Topkapı’daki merkezi ve Hadımköy’deki şubesinde hizmet veriyor. ‘Üründe Kalite, Hizmette Güven’ sloganıyla, kaliteli ürün ve sürekli müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile sektörün önde gelen firmaları arasına girmeyi başardık.  Firmamızın hedefleri mevcut olan pazarı genişletmek kurumsallaşma çalışmalarını tamamlamak. teknolojik ortamda kaliteli ürünler ve kaliteli hizmet ağını müşterilerimizin talepleri doğrultusunda gerçekleştiriyoruz” dedi.

“YERLİ ÜRETİME ÖNEM VERİYORUZ”

Yerli üretime önem verdiklerini kaydeden Bektaş “Dışarıdan ürün getirmek yerine kendi ülkemizde üretim yapmak, ülke ekonomimize daha fazla katkı sunmak zorundayız. Bizim ülkemiz her türlü üretimi yapabilecek kapasitede ve güçtedir. Yurt dışından getirilen ürün daha çok para kazandırabilir ama bir şeyin size ait olması, göğsünüzü gere gere kendi yaptığınız ürünü satmanın verdiği haz daha büyük. Bu bilinçle, mevcut olan pazarı genişleterek, kurumsallaşma çalışmalarını tamamlayıp, teknolojik ortamda kaliteli ürünler ve kaliteli hizmet ağını müşterilerimizin talepleri doğrultusunda geliştirmeyi, markamızı ve firmamızı bulunduğu yerden daha yukarı çekmeyi hedefliyoruz” dedi.

“GENİŞ YELPAZEMİZ VAR”

Simtaş Elektrik’in geniş ürün yelpazesine sahip olduğunu belirten Bektaş, “Otomasyon ürünleri konusunda çok geniş bir ürün yelpazesine sahibiz. Bunların başında, sensörler, sayıcılar, fotoseller, ısı kontrol cihazları, güç regülatörleri, solid rotate röleler, dokunmatik ekranlar, paneller, soğutucular, encoderlar, konektörler, reflektörler ve güç kaynakları yer alıyor. Firmamız, sektörde hem kalitesiyle hem de pazar payıyla yer edinmiş yurt içi ve yurt dışında markaların bayiliklerini yapmaktadır” dedi. Açılışın ardından kokteyl düzenlendi.

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10