Kızılpınar'a yamalı onarım

Çerkezköy Belediyesi, Büyükşehir yasası kapsamında belde statüsünden mahalle statüsüne dönüştürülen Kızılpınar'da yol çalışmalarına devam ediyor.

Çerkezköy 26.05.2014 12:02:00 0
Kızılpınar

BİR HAFTADA TAMAMLANDI

Kızılpınar Mahallesinde yol çalışmalarına Hürriyet Caddesi ve bağlı sokaklardan başlatan Çerkezköy Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, buradaki çalışmaları bir haftada tamamladı. Hürriyet Caddesi’ndeki çalışmaların tamamlanmasının ardından Atatürk Caddesi’nde de yol çalışmaları başladı. Kızılpınar’daki yol çalışmalarının sürdüğünü ve tüm mahalle genelinde yapılmayan yol kalmayıncaya kadar çalışmaların süreceğini belirten Yol Çalışmalarının Ekip Amiri Hüseyin Koza, mahalle sakinlerinin de çalışmaları memnuniyetle karşıladığını söyledi.

 

 

ÖNCELİK ARZ EDEN YOLLARDAN BAŞLANDI

Çerkezköy Belediyesi olarak Kızılpınar Mahellesi’nde yaşamlarını sürdüren vatandaşların şikayetlerinin giderilmesine ve çözümüne öncelik arz eden yollardan başladıklarını ifade eden Koza “Bozuk olan Kızılpınar yollarının tamamı yapılacak. Çalışmalar hızla devam ediyor. Yollara günde 70 ton asfalt döküyoruz” dedi.

 

 

BELEDİYE SÖZÜNÜ TUTUYOR

Mahalle sakinlerinden Selahattin Erdem, Mevlüt Güven ve Mehmet Solak da Çerkezköy Belediyesi’nin Kızılpınar’da başlattığı yol yapım ve onarım çalışmalarından memnuniyet duyduklarını ifade ederek “Çerkezköy Belediyesi bize verdiği sözleri yerine getirmeye başladı. Kızılpınar’ın mahalleye dönüşmeden önce Beldelik döneminde belediyenin yollarda yaptığı çalışmalar sonunda yolları çukur çukur bırakarak tüm Kızılpınar yolları yürünmez bir hale gelmişti.Dönemin Kızılpınar belediye başkanı bir de Kızılpınar’ı Ataköy yaptım diye söz etmesi de neyin nesi.Görünen köy kılavuz istemez” dedi.

 

 

İYİ ŞEYLER YAPILACAĞINA İNANIYORUZ

Öncelikli sorunların başında yol sorununun geldiğini söyleyen mahalle sakinleri “Bu yol çalışmalarını da belediyemiz hızla sürdürüyor” diyerek Kızılpınar’a daha bir çok iyi işler yapacaklarına inandıklatını ifade etti.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10