Tagiad inşaat komitesi mayıs ayını değerlendirdi

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği ( TAGİD ) İnşaat Komitesi Mayıs ayı faaliyetleri değerlendirme toplantısında bir araya geldi. Toplantı da Mayıs ayı içerisinde inşaat komitesi olarak yapılan pro

27.05.2014 16:00:00 0
Tagiad inşaat komitesi mayıs ayını değerlendirdi

“30 BİNDEN FAZLA KATILIMCI OLACAKTIR”

Program da konuşma gerçekleştiren Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği ( TAGİD ) İnşaat Komitesi Başkanı Murat Kervancı “İnşaat komitesi olarak verimli bir ay geçirdiğimizi düşünüyorum. Gerek düzenlediğimiz toplantılar gerek firma ziyaretleri ve ikili iş görüşmeleri hepsi komisyonumuz ve derneğimiz için geri dönüşleri güzel programlar oldular. Bu durum inşaat komitesi üyeleri olarak çalışmalarımızdan istediğimiz verimi alabildiğimizi göstermektedir. Bugün burada görüşülen konuların başında Haziran ayında derneğimiz tarafından biz üyelerinin ticaretini geliştirmek üzere yapılacak olan Tagid İş Geliştirme Forumu geliyor. Bu forumun hem biz inşaat komitesi üyeleri hem de TAGİD bünyesinde yer alan diğer üyeler için verimli olacağını düşünüyorum. Geçen yıl Silverside hotel de düzenlenen programı hemen hemen hepimiz biliyoruz. O gün orada yaklaşık 6 bin kişilik bir ziyaretçi girişi gerçekleşti. Bugün düzenlenen program daha büyük ve daha kapsamlı tahminimce bu foruma Çorlu ve civar bölgelerinden 30 bin’den fazla katılımcı olacaktır” dedi.

“AKTİF OLMALIYIZ”

Trakya Aktif Genç İşadamları Derneği ( TAGİD ) Yönetim Kurulu Üyesi ve Trakyap A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Ballı’da konuşma gerçekleştirdi. Konuşmasında başaralı bir ay geçirdiklerini kaydeden Ballı “Mayıs ayı başkanımızın da bahsettiği gibi hem inşaat komitesi üyelerimiz hem de derneğimiz için verimli bir ay oldu. MARİFED üyesi derneklerin inşaat komiteleri ile yaptığımız karşılıklı ziyaretlerde gerçekleşen ikili iş görüşmelerinin verimliliği başta dernek yönetimimiz olmak üzere hepimizi memnun etmektedir. Önümüzdeki süreçte derneğimizin bizler için geçen yıl ilkini gerçekleştirip büyük verim elde ettiği Tagid İş Geliştirme Forumu’nun ikincisini bu yıl daha kapsamlı olarak yapacak olması biz üyeler için büyük şans anlamına geliyor. Böyle bir programa İstanbul’da katılmaya kalksak binlerce liraya mâl olacakken derneğimiz TAGİD bu şansı ayağımıza getiriyor. Bizlerde Üyesi olduğumuz derneğimizin bizler için düzenlediği bu büyük ve güzel organizasyonda üye firmalar olarak yerimizi almalı ürünlerimiz ve firmalarımızın tanıtımlarını en güzel şekilde yapmalıyız” diye konuştu. 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10