Mobil vatandaş uygulaması devam ediyor

Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Sarıkurt, Çorlu Belediyesi'nin vatandaş odaklı teknolojik alandaki hizmetlerinden "Mobil Vatandaş" uygulamasının ilgi gördüğünü söyledi.

Çorlu 29.05.2014 11:12:00 0
Mobil vatandaş uygulaması devam ediyor

İSTEDİKLERİ YERLERE KOLAYCA ULAŞABİLİYORLAR

E-belediyecilik sistemine entegre ettikleri uygulama ile vatandaşların Çorlu Belediyesi hakkındaki her türlü haber, duyuru, etkinlik, tamamlanmış ve devam eden projeler hakkında bilgi alabildiğini söyleyen Sarıkurt “Vatandaşlarımız tahakkuk - tahsilat ve borçlarını öğrenebiliyorlar. Ayrıca kent rehberini kullanarak bulundukları konumdan, erişmek istedikleri yerlere kolayca ulaşabiliyorlar.”dedi.

YENİLİKLERİ HAYATA GEÇİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

“Mobil Vatandaş” uygulamasının Çorlu halkı tarafından yoğun bir şekilde kullanılmaya başlandığını ve söz konusu uygulamanın 1123 kullanıcı tarafından Apple Store, 1128 kullanıcı tarafından ise Android Market’lerden indirilerek aktif şekilde kullanıldığını dile getiren Sarıkurt, “Özellikle uygulamanın şikayet-istek bölümü yoğun bir şekilde kullanılmaktadır. Vatandaşlarımız Çorlu sokaklarında gördüğü her türlü durumu fotoğraflayıp uygulama yardımı ile belediyemize gelmeksizin anında idaremize bildirebiliyorlar. Bu bildirimler ilgili belediye birimlerimize iş emri olarak gitmekte ve sonuçlandırılmaktadır. Çorlu Belediyesi olarak teknolojiyi halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda kullanmaya ve bir çok yeniliği hayata geçirmeye devam edeceğiz.” dedi.

Haber / Cem BÜLBÜL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10