Ucuz bisikletlere talep fazla

Yaz mevsiminin gelmesiyle birlikte bisikletlere de taleplerin her geçen gün arttığı belirtildi. Çerkezköy'ün eski esnaflarından Fikret İşcan'ın sahibi olduğu İpek Ticaret'in müdürü Y

Çerkezköy 1.06.2014 12:45:00 0
Ucuz bisikletlere talep fazla

BÜTÇELERİNE UYGUN OLANI TALEP EDİYORLAR

İpek Ticaret Müdürü Yusuf Solak, vatandaşların bütçelerine daha uygun olan ucuz bisikletleri daha çok talep ettiklerini belirterek “Her yıl olduğu gibi bu yıl da vatandaşların büyük bir bölümü ekonomik açıdan bütçelerine en uygun olan 350-500 TL’ye satılan bisikletleri daha çok tercih ediyor. Özellikle de Bianchi, Bisan, Salgano marka bisikletler ilk tercih edilen markalar oluyor” dedi.  Yusuf Solak, ekonomik yönden bütçeleri daha geniş olan vatandaşların ise bu markaların daha gelişmiş olan 500’ün üzerinde ve bin TL’lik bisikletleri tercih ettiklerini belirtti.

BİSİKLET SATIŞLARI OKULLAR TATİL OLUNCA HIZLANIYOR

 Özellikle okullar tatil olduktan sonra satışlarının hızlandığını belirten Yusuf Solak, “Bisiklet satışları okullar yaz tatiline girince hızlanıyor. Bu da sınıfını geçen çocukları velileri sevindirmek yada daha önce sınıfını geçersen sana bisiklet alırım diyen veliler çocuklarını sevindirmek için hediye olarak alıyorlar” dedi.

MOTOSİKLETLERDE YERLİ MARKALAR  İLK TERCİH EDİLENLER

Aynı zamanda motosiklet satışı da yaptıklarını ve motosiklet alacak vatandaşların ise öncelikle  ilk taleplerinin bütçelerini sarsmayacak  şekilde 2 bin -3 bin TL fiyatla satılanlar olduğunu  ifade eden Solak, “Vatandaşlarımızın  motosiklet alımlarında da yerli markalara ilgi gösteriyor. Özellikle Kanuni ve Mondial markalar ilk sırayı alıyor. Bisiklet ve motosiklet almak isteyenlere gerekli kolaylığı da gösteriyoruz. Satışa sunduğumuz tüm marka bisiklet ve motosikletler  iki yıl garantilidir. Bu nedenle satışa sunduğumuz markalı bisiklet ve motosikletlerin aynı zamanda servis ağının da yaygın oluşu vatandaşların ilk tercih nedenlerinden oluyor” dedi.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

Bisiklet ve motosikletin yanı sıra çeşitli beyaz eşya satışını da yaptıklarını belirten Solak, “Çerkezköy’ün en eski beyaz eşya satan  işyerlerinden olan firmamız müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor. Bizim için müşteri memnuniyeti çok önemli. Bu nedenle satışa sunduğumuz tüm ürünler garanti kapsamında” dedi.

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10