İrmet Hastanesi'nde ilk bebek dünyaya geldi

1 Haziran'dan itibaren Namık Kemal Bulvarı'nda Çerkezköy ve bölge halkına sağlık hizmeti vermeye başlayan İrmet Hospital yönetimi, hastanede ilk doğan bebeğe küçük altın hediye etti.

Çerkezköy 2.06.2014 17:51:00 0
İrmet Hastanesi

HASTANENİN İLK BEBEĞİ OLDU

Çerkezköy’de hizmete giren İrmet Hospital’da ilk doğum gerçekleşti ve bir kız çocuğu dünyaya geldi. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Emine Karabük tarafından normal doğum olarak başarılı bir operasyon ile dünyaya gelen Yağmur isimli bebeğe hastane yönetimi tarafından küçük altın takıldı. Bahar ve Behçet Turhan çiftinin ikinci bebeği Yağmur bebek 50 santim ve 3 kilo 450 gram dünyaya geldi.

 “İNŞALLAH UĞUR GETİRİR”

İrmet Hospital Başhekimi Op.Dr. Ahmet Türker, genç aileye uzun ve sağlıklı bir ömür dilerken, yeni hastanede doğan ilk bebeğin hastaneye de uğur getirmesini diledi. Hastane olarak normal doğuma önem verdiklerini kaydeden Türker “Hastanemizde üç normal doğum gerçekleşti. Bölgede normal doğum oranı yüksek olan hastaneyiz. Bugün de hastane yönetimi olarak hastanemizin ilk bebeği olan Yağmur bebeğe de küçük altın taktık” diye konuştu. Böyle bir mutluluğu yaşadıkları için kendilerini şanslı hisseden Bahar-Behçet Turhan çifti de hastane yönetimine ilgilerinden dolayı teşekkür etti.

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10