Velilere sertifikaları törenle verildi

Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen "7-19 yaş aile eğitim programı"nın ikinci grup eğitimleri dün sona erdi. 8 hafta süren eğitime katılan 22 veliye dün saat 11.30'da düzenlene

Çerkezköy 3.06.2014 14:15:00 0
Velilere sertifikaları törenle verildi

SERTİFİKA TÖRENİ DÜZENLENDİ

Okulun konferans salonunda düzenlenen sertifika törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ozan, Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Saray, rehber öğretmeni Özge Özkan, veliler ve öğrenciler katıldı. Slayt gösterisinin ardından konuşan veliler Çiğdem Öztürk ve Özcan Ergin, eğitimin kendileri için çok faydalı olduğunu ifade ederek eğitimin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

 

 

GÜZEL BİR GÖNÜL BAĞI KURDUK

Sertifika töreninde konuşan Hacı Fahri Zümbü Anadolu Lisesi Rehberlik Öğretmeni Özge Özkan da eğitimin 8 hafta sürdüğünü ifade ederek “Böyle değerli insanlarla beraber olmaktan mutluyum. Eğitim, biraz daha yüreklere dokunmak, çocukları biraz daha anlamak odaklıydı. Eğitimde ben velilerle çok güzel gönül bağı kurdum” dedi.

 

 

EĞİTİMİN KALİTESİNİ DE ARTIRIR

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da Çerkezköy’ün başarılı okullarından olan Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi’nin bir kez daha farkını gösterdiğini ifade ederek “Bu programa katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Veli-öğretmen-öğrenci iletişimini yukarıda tutmak eğitimin de kalitesini artırır. Emek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

NASIL UYGULANMASI GEREKTİĞİNİ ANLATTI

Sertifika töreninde konuşan Hacı Fahri Zümbül Anadolu Lisesi Müdürü İsmail Sayar da 2.gruba kendisinin de katılmaya çalıştığını fakat tüm derslere katılamadığını söyledi. Bu eğitimde güzel bağların kurulduğunu ifade eden Sayar “Eğitime katılan tüm velilere teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki yıl tüm velilerimize yönelik eğitimler yapmayı düşünüyoruz. Biz aslında tüm anlatılanları biliyoruz ama uygulamıyoruz. Özge Özkan bize nasıl uygulamamız gerektiğini anlattı” dedi. Velilerin çocukları ile yaşadığı sorunların aynı olduğunu söyleyen Sayar “Okulda 704 öğrencinin en az 600’ü aynı sıkıntıları yaşıyor. Bunları atlatırken biz uzmana ihtiyacımız var. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

SEVGİLERİNİ MEKTUPLA ANLATTILAR

Konuşmaların ardından tek tek sahneye çıkan öğrenciler, eğitime katılan anne ve babalarına sertifikalarını verirken, veliler de çocuklarına onları ne kadar sevdiklerini anlatan mektuplar verdiler. Sertifika töreninin ardından veliler Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ve Tugay Komutanı Tuğgeneral Mehmet Ozan ile hatıra fotoğrafı çekindi.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10