Kaymakam Kubilay polislerle boyama kitabı dağıttı

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri ilçe merkezindeki okullarda eğitim öğretim gören öğrencileri trafik konusunda bilgilendirirken, önceki gün Çerkezköy Kaymaka

Çerkezköy 4.06.2014 16:55:00 0
Kaymakam Kubilay polislerle boyama kitabı dağıttı

ÖĞRENCİLERİ ZİYARET ETTİ

Programa Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal,Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amiri Ekrem Çiçek ile polis memurları katıldı. Ziyarette minik öğrenciler ile sohbet eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay “Çerkezköy’de bulunan bütün okulları ziyaret etmeye çalışıyoruz. Bugünde Çerkezköy’ün merkezinde bulunan Atatürk İlkokulu’na ziyaret gerçekleştirmek istedik” dedi.

 

 

“BİLGİ SAHİBİ OLACAKLAR”

Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliğinin yapmış olduğu projenin anlamlı olduğunu kaydeden Kubilay “Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü trafik ile ilgili çok anlamlı bir çalışma yaptı. Trafik boyama kitabı çalışmasını gerçekten çok beğendim. Bu çocuklarımız yarının sahipleri olacaklar. Bu kitaptan eğitim alacak çocuklarımız ileride de bunun faydasını görecekler. Örnek bir çalışma ortaya çıkaran Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerini kutluyorum. Bu dağıtılan boyama kitaplarında çocuklarımız için uyarıcı bilgiler var” dedi.

 

 

BOYAMA KİTAPLARI DAĞITILDI

Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amiri Ekrem Çiçek de, boyama kitaplarını Çerkezköy’de bulunan bütün okullara dağıttıklarını ifade ederek “Minik öğrencilerimize yönelik dağıttığımız bu boyama kitaplarını İlçe Emniyet Müdürlüğü olarak hazırlattık. Minik öğrencilerimiz küçük yaşta bu boyama kitabını boyayarak trafik bilincini aşılamış oluyor” dedi. Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Zenginal, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amiri Ekrem Çiçek, toplum destekli polisler öğrencilere teker teker boyama kitaplarını dağıttı.

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10