Kızılpınar'ı bu kez de yağmur vurdu

Yağış Çerkezköy'de hafta sonundan itibaren etkisini sürdürüyor. Yağış nedeniyle yol ve caddelerde oluşan su birikintileri, trafiği olumsuz etkilerken, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, dü

Çerkezköy 5.06.2014 16:44:00 0
Kızılpınar

YOLLAR KULLANILAMAZ HALE GELDİ

Yağmur nedeniyle, Kızılpınar’ın yolları da neredeyse kullanılamaz hale geldi. Kızılpınarlı araç sahipleri özellikle Gültepe Mahallesi’nin ana caddesinin yağışlar nedeniyle iyice bozulduğunu ve araçların buradan geçerken oldukça zorlandıklarını, yağışların daha devam etmesi durumunda bu yoldan araçların geçemeyeceğini ve bu konuda şimdilik geçicide olsa belediyenin bu yolun geçilemez durumda bulunan yerlerine geçilir duruma getirmek için dolgu malzemesi dökmesini istedi.

 

 

SU BİRİKİNTİLERİ OLUŞTU

Çerkezköy ilçe merkezinde de bazı cadde ve yollarda su birikintileri oluştu. İlçe Emniyet trafik Büro Amirliği caddede trafik akışını sağlamak için büyük çaba harcadı. Sağanak yağış Çerkezköy ve Trakya’nın bir çok yerinde etkili olurken, Saray - Çerkezköy yolunda da zaman zaman yağış nedeniyle sıkıntılar yaşandı. Saray-Çerkezköy yolunda yağışlar nedeniyle meydana gelen bozulma dolayısıyla trafik tek yönden sağlandı.

Haber / Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10