NKÜ'de devir teslim

Namık Kemal Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliği görevini yürüten Prof. Dr. Mustafa Kulaç, görevini Doç. Dr. Erdoğan Gültekin'e devretti.

Tekirdağ 6.06.2014 13:53:00 0
NKÜ

HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR ETTİ

Düzenlenen devir teslim töreninde NKÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Oğuz Arslan Özen ve akademisyenler bir araya geldi.Doç. Dr. Erdoğan Gültekin, Prof. Dr. Mustafa Kulaç’a bu güne kadar gerçekleştirmiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Prof. Dr. Mustafa Kulaç devir teslim töreninde gerçekleştirdiği konuşmasında bu güne kadar yürütmüş olduğu Başhekimliği görevi boyunca desteklerinden dolayı Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek’e teşekkür ederek bu özel günde sevdikleriyle bir arada bulunmalarından memnuniyet duyduğunu ifade etti.

 

 

PLAKET TAKDİM ETTİ

Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek bu güne kadar Araştırma ve Uygulama Hastanesi’ne yapmış olduğu katkılardan ve çalışmalarından dolayı Prof. Dr. Mustafa Kulaç’ı kutlayarak, başarılarının devamını diledi. Prof. Dr. Osman Şimşek, günün anısına Prof. Dr. Mustafa Kulaç’a teşekkür plaketi takdim etti.

Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10