Özel hastaneler, tüm branşların faaliyete geçmesini istiyor

30 Mart yerel seçimleri öncesi göreve gelen AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar ve yönetim kurulu üyeleri, ilçedeki kurum ve kuruluşlara yönelik ziyaretlerini sürdürüyor.

Çerkezköy 10.06.2014 18:38:00 0
Özel hastaneler, tüm branşların faaliyete geçmesini istiyor

SAĞLIK KURULUŞLARINI ZİYARET ETTİLER

Reşat Bahar, dün saat 14.00’da da ilçe yönetimi ile birlikte İrmet Hospital, Optimet Hastanesi, Akut Polikiniği ve Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ni ziyaret etti. Dünkü ilk ziyaretini İrmet Hospital’a gerçekleştiren Reşat Bahar ve beraberindekiler Hastane Başhekimi Op.Sr. Ahmet Türker, Başhekim Yardımcısı Op.Dr. İrfan Tombalak, İrmet Hospital Müdürü Alper Atasoy ve Halkla İlişkiler ve Hasta Hakları Sorumlusu Leyla Alkan tarafından karşılandı. Yeni hastanenin Çerkezköy’e ve Trakya’ya hayırlı olmasını temenni eden İlçe Başkanı Reşat Bahar, hastanenin Çerkezköy’e ve tüm Trakya bölgesine en iyi şekilde sağlık hizmeti vereceğine inandığını söyledi.

 

 

75 YATAK KAPASİTESİNE ÇIKACAĞIZ

Hastaneyi çok beğendiğini söyleyen Bahar, ilçeye böyle bir hastane kazandırılmasından dolayı gurur duyduklarını söyledi. Ziyaret dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Op.Dr. Ahmet Türker de, ilk etapta 54 yatak kapasitesi ile hizmet vereceklerini, ay sonunda 75 yatak kapasitesine çıkacaklarını belirterek “Bakanlık ile yaptığımız görüşmelerde hiç olmazsa 110 yatak kapasitesi olmasını istedik. 110 yatak kapasitesi olduğunda Kardioloji bölümünü de açmak istiyoruz” dedi. Türker, tüm kadroların tamamlanmasının ardından birkaç ay içinde hastanenin resmi açılışını da yapacaklarını söyledi. Ahmet Türker, hastanenin her branştaki hekim kadrosunun tamamlanması ve yatak kapasitesinin arttırılması konusunda Reşat Bahar’dan yardımcı olmalarını isterken, Bahar da “Siz bana ihtiyaçlarınızı bildirin. Ben Çerkezköy’ün bir sanayi kenti olması ve hasta yoğunluğunu da göz önünde bulundurarak konuyu Sağlık Bakanlığı’na ileteyim” dedi.

 

 

HASTA SEVKİYATININ DURDURULMASINI İSTİYORUZ

Başhekim Ahmet Türker, hastanede tüm branşların faaliyete geçmesini ve böylelikle başka yerlere hasta sevkiyatının durmasını hedeflediklerini ifade ederek “Bizim tek istediğimiz Çerkezköy’den başka yerlere hasta sevkiyatının durdurulması. Bu da hastanemizde Öncelikle Beyin Cerrahisi, Fizik, Kardoloji ve Radyoloji gibi branşların olması ile mümkün olabilir” dedi.

 

 

GEREKENİ YAPACAĞIZ

Çerkezköy’de olmayan branşların açılması için gerekeni yapacaklarını ifade eden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar da “Artık Çerkezköy’den başka yerlere hasta sevkiyatı yapılmamalı” dedi. Reşat Bahar ve beraberindekiler Özel Optimed Hastanesi’ni ziyaret ederek hastane genel müdürü Op.Dr. Ayhan Arslan ve Hastane Başhekimi Op.Dr. Recep Çalışkan ile görüştü. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Arslan ve Çalışkan, AK Parti yönetimine görevlerinde başarılar diledi.

TALEPLERİ BAKANLIĞA İLETECEĞİM

Ziyarette konuşan Arslan ve Çalışkan da Çerkezköy’de olmayan branşların açılması konusunda AK Parti Çerkezköy İlçe Yönetiminden destek isterken, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar da talepleri Sağlık Bakanlığı’na ileteceğini söyledi. Çerkezköy’den hasta sevkiyatı yapılmaması gerektiğini söyleyen Bahar “Hasta geldiğinde her şeyi ile mevcut hastanelerimizde tedavi edilerek sağlığına kovuşmalı. İnşallah en kısa zamanda Çerkezköy’de olmayan branşların hastanelerimizde açılmasını sağlayarak hasta sevkiyatını durduracağız” dedi.

AKUT POLİKLİNİĞİ’Nİ DE ZİYARET ETTİLER

AK Parti Heyeti, Optimed Hastanesi ziyaretinin ardından Akut Polikliniği’ni ziyaret ederek Akut Şirket Müdürü Dr. A. Akif Başkurt ile görüştü. Ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkurt, poliklinik hakkında da bilgiler verdi. Poliklinik olarak 5 doktor ve 17 personel ile sağlık hizmeti verdiklerini söyleyen Başkurt “Akut Polikliniği kuruluşundan bu yana Çerkezköy ve bölge halkına en iyi şekilde hizmet veriyor. Bundan sonra da en iyi şekilde hizmet vermeye çalışacağız” dedi.

GİTTİĞİMİZ HER YERDE ÇERKEZKÖY’Ü TANITIYORUZ

Reşat Bahar ve ilçe yönetimi, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’ni de ziyaret etti. AK Parti heyeti, Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya ve dernek yönetimi tarafından karşılandı. Reşat Bahar, Türkiye’de bir ilk olarak Çerkezköy’e böyle bir bina kazandırılmasında ön ayak olan Başkan Hayrettin Çetinkaya’yı kutlayan, Çetinkaya da “Bu binayı Çerkezköy’e kazandıran belediye eski başkanı Ali Ertem’e teşekkür ediyoruz” dedi.

ÇALIŞMALARINIZI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Ziyarette konuşan Reşat Bahar derneğin her zaman yanında olduklarını ve destek vermeye devam edeceklerini belirterek “Sizlerin ihtiyaçlarını gidermek bizlerin görevi. Her insan potansiyel bir engellidir. Sizlerin dernek olarak çalışmalarınızı yakından takip ediyoruz. Çalışmalarınızı takdir ediyoruz” dedi.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10