Veliköy Belediyesi Ortaokulu ikinci mezunlarını verdi

Çerkezköy Haber - Veliköy Belediyesi Ortaokulu'nda yaz şenliği ve 85 öğrenci için mezuniyet töreni düzenlendi.

Çerkezköy 11.06.2014 19:08:00 0
Veliköy Belediyesi Ortaokulu ikinci mezunlarını verdi

BİRLİKTEN KUVVET DOĞAR

Dün saat 16.00’da gerçekleştirilen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Programda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Okulu 92,26 puanla üçüncü bitiren 8-A sınıfı öğrencisi Gülnur Tamer’e, 92,43 puanla ikinci bitiren Ayşenur Balkan’a ve 95,73 puanla okul birincisi olan Ceyda Öner’e ödüllerini Veliköy İlkokulu Müdürü Hikmet Puza, Veliköy Belediyesi Ortaokulu Müdürü Ercan Erdem ve Çerkezköy Belediyesi meclis üyesi Serdar Ürkmez takdim etti. Ödüllerin verilmesinin ardından konuşan okul müdürü Ercan Erdem “Okulumuz henüz eğitim ve öğretim yolculuğunda yenidir. Bu yıl ikinci mezunlarımızı vermekteyiz. Kurumsal kültürümüzü hep birlikte oluşturmakta, yapı taşlarını dizmekteyiz. Bunu gerçekleştirirken katılımın en üst seviye de olduğu bir eğitim modelini hedeflemekteyiz. Çünkü biliyoruz ki “Birlikten Kuvvet Doğar” dedi.

 

 

DERSTEN İBARET OLMAKTAN ÇIKARMAYA ÇALIŞTIK

Erdem “Çağın gereklerini kıvramış, Veliköy sakini olmanın çok ötesinde ufka ve beceriye sahip öğrenciler yetiştirmeyi amaçlamalıyız ki, çocuklarımız hayatın her noktasında başarılı ve mutlu insanlar olabilsinler. Okulumuzda bu yıl çok yönlü öğrenciler yetiştirebilmek amacıyla, öğrencilerimizin değerli katkılarıyla çeşitli aktiviteleri yıl boyunca yaptık ve yapmaya devam edeceğiz. Tiyatro eğitimi, şiir topluluğu, gitar topluluğu yaratıcı yazın topluluğu, resim ve futbol topluluklarıyla eğitimi dersten ibaret olmaktan çıkarmaya çalıştık” dedi.  Yıl boyunca katıldıkları etkinliklerde önemli başarılar elde ettiklerini söyleyen Erdem “Bu başarımıza akademik başarımızı da ekleyerek taçlandırmaya gerçekleştirebilmek amacıyla siz değerli velilerimizin ve Veliköy sakinlerinin katılımlarına ihtiyaç duymaktayız” dedi.

 

 

85 ÖĞRENCİ MEZUNİYET ÇOŞKUSU YAŞADI

Şenlikler kapsamında okul öğrencileri tarafından hazırlanan gösteriler sunulurken, oyunlarla da öğrenciler gönüllerince eğlendi.  Kelebekler anasınıfı öğrencilerinin dans gösterileri ve piyesleri ise büyük alkış aldı. Veliler çocuklarının bu anını ölümsüzleştirmek için fotoğraf çekme yarışına girdi. Mezun olan 85 öğrenciye mezuniyet belgelerinin takdim edilmesinin ardından keplerini havaya atan öğrenciler mezun olmanın mutluluğunu doyasıya yaşadı. Mezuniyet belgelerinin takdim edilmesinin ardından şenlik çeşitli etkinliklerle devam ederken, program sonunda da sınıflar arası yapılan futbol turnuvasında başarı elde eden sınıflara madalyaları ve ödülleri takdim edildi.

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10