En hüzünlü karne töreni

Muratlı'da Ergene Nehri'ne girdikten sonra akıntıya kapılarak kaybolan ve cansız bedenlerine ulaşılan Efe Baybüre ve Umut Buğra Yonat'ın okulundaki sıralarına çiçekler ve karneleri konuldu.

Muratlı 13.06.2014 13:40:00 0
En hüzünlü karne töreni

“HEPİMİZ SINIFA GİRMEKTE ZORLANIYORUZ”

Ergene Nehri'nde boğularak hayatını kaybeden Efe Baybüre ve Umut Buğra Yonat için Aşağısevindikli Mahallesi'nde bulunan Şehit Erdoğan Erişik İlkokulu'ndaki sınıflarında hüzünlü karne töreni yapıldı. Baybüre'nin öğretmeni Cem Sezer, Efe'nin herkes tarafından çok sevildiğini ve zeki bir öğrenci olduğunu, sorumluluklarını yerine getiren bir çocuk olduğunu söyledi. Sezer, "Bahçede oyunlarda vazgeçilmezdi. Herkesin sevdiği, sürekli oynamak istediği bir öğrenciydi. Hepimiz sınıfa girmekte zorlanıyoruz" dedi.

 

 

“FUTBOLCU OLMAK İSTİYORDU”

Efe'nin büyüyünce futbolcu olmak istediğini kaydeden Sezer, öğrencisinin Galatasaray hayranı olduğunu ifade etti. Umut Yonat'ın sınıf öğretmeni Gülnaz Erdem de öğrencisinin sakin ve sorumluluk sahibi bir çocuk olduğunu, Umut’un büyüyünce hayalinde hep asker olmak olduğunu dile getirdi. Yonat’ın ikinci dönem derslerinde başarısının çok arttığını ifade eden Erdem “Arkadaşlarıyla olsun öğretmenleriyle olsun hiçbir sorun yaşamadı. Arkadaşları tarafından sevilen bir öğrenciydi. İleride asker olmak istediğini söylemişti. Bu olay arkadaşlarını hissedilir derecede etkiledi, kabullenmek istemediler” dedi.

Haber Merkezi

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10