"Yarın Tekirdağspor için çok geç olabilir…"

Tekirdağspor Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Çebi, düzenlediği basın toplantısında Tekirdağ Valiliği, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Tekirdağlı iş adamlarını Tekirdağspor'a sahip Ã

15.06.2014 11:39:00 0

“KÖTÜ GÜNLERE DOĞRU İLERLİYOR”

Tekirdağspor Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Çebi; Tarihi Ali Baba Köftecisi’nde düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında basın mensupları ile buluştu. Başkan Çebi, Tekirdağspor’un zor günlerden geçtiğini ve yeni sezon için hiç kimsenin Tekirdağspor’a sahip çıkmadığını belirtti.Tekirdağspor’un en az 1 uçuk milyon TL bütçeye sahip olması gerektiğini belirten Başkan Çebi, şuana kadar yapılan görüşmelerden olumlu bir yanıt alınamadığını ve her geçen gün Tekirdağspor’un kötü günlere doğru ilerlediğinin altını çizdi.

“ÇOK GEÇ OLABİLİR”

Tekirdağspor Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Çebi; yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Tekirdağspor bu kentin sportif yaşamına tam 47 yıldır hizmet etmektedir. Her yıl yaklaşık 200 genç bu kulüp çatısı altında spor yapma imkanına kavuşmuştur. Sarı siyahlı renklere sahip kulübümüz, bu toplumun önemli bir parçasıdır. Binlerce Tekirdağspor taraftarı bu takımın aşığıdır. Tekirdağspor büyük şehrin en önemli spor kulübüdür. Gücünü geçmişinden ve taraftarından almaktadır. Maalesef bugün gelinen noktada bir hafta sonra yapılacak olan olağanüstü genel kurulda bu büyük kulüp sahip çıkılmadığı takdirde kapanma tehlikesi ile karşı karşıyadır. Şehrimiz de anlamsız bir sessizlik hakim- Bu durum, ya müthiş bir umursamazlıkla ya da sessiz bir çığlıkla ifade edilebilir. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız , önümüzde ki yıl Spor A.Ş.'yi kurarak Tekirdağspor'un gelecekte emin ellerde olacağını bizlere müjdeledi. Hürriyet mahallesinde yapımı gerçekleşecek olan Tekirdağspor Yaşar Kaptan Çebi Sosyal Tesisleri ile ilgili projede şu an belediyemizin teknik kadrosu tarafından inceleniyor. Tüm bu olumlu gelişmelere karşın 2014-2015 sezonu içinde gerekli adımların atılması gerçeği de önümüzde durmaktadır. Güçlü bir kadro oluşturularak şampiyonluk hedefiyle sezona hazırlanmak zorundayız. Spor tutkunu, Tekirdağspor sevdalısı, özverili hemşehrilerimizi göreve davet ediyoruz. Kulüp yöneticiliği fahri bir görevdir. Unutulmamalıdır ki gençliğe yatırım geleceğe yatırımdır. Kentimize hizmet etme arzusu içinde olan ve çeşitli görevler üstlenen tüm yöneticilerimiz, iş adamlarımız Tekirdağspor'a sahip çıkarak da önemli bir görevi yerine getirmiş olacaklardır. Sayın Valimiz'e ve Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız'a sesleniyoruz ; "Sizlerin önderliğinde yapılacak toplantıda bu yılda Tekirdağspor'u sahipsiz bırakmayacak bir yönetim çıkacaktır. Bizler, sizlerin konu Tekirdağspor olunca gerekeni yapacağınıza gönülden inanıyoruz.Gün bugündür... Yarın Tekirdağspor için çok geç olabilir.” Diye konuştu.

 

Tekirdağspor Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Çebi’nin açıklamasının ardından basın mensupları ile Tekirdağspor’un geleceği hakkında ne yapılabileceği konusu tartışılırken toplantıya Tekirdağspor Yönetim Kurulu Üyeleri İsmet Teberoğlu ve Volkan Nallar ile Kulüp Müdürü Hüseyin Gençdal katıldı.

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10