Kızılpınar Anadolu Lisesi ilk mezunlarını verdi

4 yıl önce eğitim öğretime açılan Kızılpınar Anadolu Lisesi bu yıl ilk mezunlarını verdi. Önceki akşam mezun olan 88 öğrenci için okul bahçesinde mezuniyet töreni düzenlendi.

Çerkezköy 25.06.2014 11:47:00 0
Kızılpınar Anadolu Lisesi ilk mezunlarını verdi

PLAKETLERİ VERİLDİ

İstanbul Belediye Orkestrası’nın konserinin ardından okula katkıda bulunanlara plaket verildi. Programa katılamayan Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın plaketini CHP Kapaklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Mediha Uğurlu alırken, okulun kurucu başkanı İsa Çetin’e de okul müdürü Necdet Önder tarafından plaket takdim edildi. Plaket takdiminin ardından okuldan derece ile mezun olan öğrencilere plaketleri verildi.

GÖNLÜMÜZ SİZE HER ZAMAN AÇIK

Okul birincisi olan 12-B sınıfı öğrencisi Kader Gegekoğlu’na, okul ikincisi olan 12-A sınıfı öğrencisi Elif Karaman’a ve okul üçüncüsü olan Melike Pehlivan’a plaketlerini takdim eden Okul Müdür Yardımcısı Levent Uçukyıldız, mezun olan tüm öğrencilere bundan sonraki eğitim öğretim hayatlarında başarılar diledi. Okulun YGS başarılarının da güzel olduğunu ifade eden Uçukyıldız, mezun olan öğrencilere seslenerek “Bu okul sizin yuvanız. Gönlümüz size her zaman açık. Her zaman sizi bekliyoruz” dedi.

DAHA İYİSİNİ YAPABİLECEĞİME İNANDIM VE BAŞARDIM

Mezun olan öğrenciler adına konuşan okul birincisi Kader Gegekoğlu da 11.sınıfta Kızılpınar Anadolu Lisesi’ne geldiğini ifade ederek “Lise hayatında zorlandığım zamanlar da oldu. Ama pes etmedim. Kendim ve okulum adına daha iyisini yapabileceğime inandım ve başardım. Ben hayallerimin peşinden koşarken öğretmenlerime ve ailem her zaman yanımda oldu. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

ÖĞRENCİLERE DİPLOMALARI VERİLDİ

Okuldan güzel anılarla ayrıldığını ifade eden Gegekoğlu “Bana bu güzel anıları yaşatan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Okul birincisi Kader Gegekoğlu’nun mezuniyet kütüğüne ismini çakmasının ardından öğrencilere diplomaları verildi. 12-A sınıfı öğrencilerine diplomalarını rehber öğretmenleri Günnur Yıldırım verirken, 12-B sınıfı öğrencileri de diplomalarını rehber öğretmenleri Abdulkadir Önder’in elinden aldı. 12-C sınıfı öğrencilerine diplomalarını rehber öğretmen Elif Şener, 12-D sınıfı öğrencilerine diplomalarını rehber öğretmen Yeşim Alkan verirken, 12-E sınıfı öğrencileri de diplomalarını Pınar Öztaş Yıldırım’ın elinden aldı.

MEZUN OLMANIN COŞKUSU YAŞADILAR

Öğrencilere diplomalarının verilmesinin ardından mezun olan 88 öğrenci okul bahçesinde keplerini havaya atarak mezun olmanın coşkusunu yaşarken, aileler de bu anı ölümsüzleştirmek için birbirleriyle yarıştı. Mezuniyet töreninde gökyüzü havai fişekler ve dilek fenerleri ile aydınlandı. Mezuniyet töreninin finalinde ise okul öğrencilerinden oluşan gruplar sahne aldı. Mezuniyet törenine okul müdürü Necdet Önder, Çerkezköy’deki okul müdürleri, AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nuran Yeşil, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10