"Konfor Showroom"a görkemli açılış

Say Dahili Ticaret "Konfor Showroom" şubelerinin dördüncüsü Kapaklı Bahçelievler Mahallesi Pınar Bulvarı No: 26'da hizmete açtı.

Kapaklı 25.06.2014 21:15:00 0

KALİTELİ HİZMET SUNACAĞIZ

Dün saat 14.00’de gerçekleştirilen açılış törenine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz ve eşi Müjgan Karagöz, Özel Optimed Hastanesi Genel Koordinatörü Op.Dr.Ayhan Arslan, Çerkezköy Belediye Meclis üyesi Nihat Mıstık, Atansay ailesi ile çok sayıda davetli katıldı. Programda açılış konuşması gerçekleştiren Say Dahili Ticaret sahibi Harun Atansay “Bugün dördüncü şubemizi açtığımız için çok mutluyuz. Konfor Showroom olarak Kapaklı’daki hemşerilerimize kalite hizmet sunacağız. Uzun yıllardır Çerkezköy’de ki şubelerimizde vatandaşlarımızı fazlasıyla memnun ettik. Bana her zaman desteklerini esirgemeyen aileme sonsuz teşekkür ediyorum. Dördüncü şubemizin Kapaklı’ya hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

“HİZMETE DEVAM EDECEĞİZ”

Konfor A.Ş Genel Müdürü Nuri Gedik de “Bu konseptte hazırladığımız 18’inci mağazamızı açmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlerleyen haftalarda üç mağazamızı daha açacağız. Gerçekten Konfor Showroom olarak 40 ülkeye ihracat yapıyoruz. İşletme olarak ciddi koleksiyon ürünleri ile sizlere daha iyi hizmete devam edeceğiz. Her gün sizlere ürünlerimizi ulaştıran Say Dahili Ticaret ile çalışmaktan keyif duyuyoruz. Yeni işletmenin Çerkezköy ve Kapaklı’ya hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

BOL KAZANÇLAR DİLEDİ 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay da Say Dahili Ticaret’in uzun yıllardır Çerkezköy’de vatandaşlara hizmet verdiğini ifade ederek “Çerkezköy’de üç şubesi bulunan Say Dahili Ticaret hizmet ağını genişleterek Büyükşehir Yasası ile birlikte ilçe olan Kapaklı’ya yeni şubesini açtı. Ben inanıyorum ki Çerkezköy’deki başarısını Kapaklı’da da aynı şekilde gösterecektir. Bu işletmeyi Kapaklı’ya kazandıran Harun Atansay’a bol kazançlar diliyorum” diye konuştu.

AÇILIŞ KURDELASI KESİLDİ

Konuşmaların ardından hizmete açılan işletmenin açılış kurdelesi kesildi. Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol üyeleri mobilya ve dekorasyon ürünlerinin yer aldığı mağazayı gezdi. Ardından ise davetlilere ikramda bulunuldu.

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10