Fenerbahçeliler 19.şampiyonluğu kutladı

Fenerbahçe'nin Spor Toto Süper Lig'de elde ettiği 19'uncu şampiyonluğu, Çerkezköy Fenerbahçeliler Derneği tarafından düzenlenen "Şampiyonluk Gecesi" ile kutlandı.

Çerkezköy 25.06.2014 21:19:00 0
Fenerbahçeliler 19.şampiyonluğu kutladı

Çerkezköy Haber-  Çerkezköy Fenerbahçeliler Derneği tarafından gerçekleştirilen şampiyonluk kutlama programı büyük ilgi gördü. Gecede konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Şahin Baysak” Bu güzel gecemize katılımınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki sezon 20. şampiyonluğumuzu daha görkemli şekilde kutlamak istiyoruz” dedi. 3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe’nin büyük zorluklar yaşamasına rağmen bütün zorlukları aşarak taraftarı, futbolcusu  ve yönetimi ile kenetlenerek şampiyonluğu kazandığını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay emeği geçenlere teşekkür etti.

TEŞEKKÜR ETTİ

Önceki akşam saat 20.00’de Simit Sarayı Bistro’da gerçekleştirilen gecenin Program sunuculuğunu Çerkezköy Emlakçılar Derneği ve Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz yaptı. Gecede konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Şahin Baysak” Bu akşam Türkiye’mizin ve dünyanın önde gelen spor kulüplerinden olan Fenerbahçe’mizin 19. şampiyonluk gecemizi siz değerli üyelerimiz ve davetlilerimizle birlikte kutlamaktan mutluluk duyuyoruz. Bu güzel gecemize katılımınızdan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum. İnşallah önümüzdeki sezon 20. şampiyonluğumuzu daha görkemli şekilde kutlamak istiyoruz. Bu gece bizlerle birlikte olan Fenerbahçe yönetim kurulu üyelerimiz Turan Şahin, Serdar Erkan ve Ünlü Amigomuz Paşalı Birol’a’da teşekkür ediyorum.”dedi. Baysak konuşmasının ardından Yönetim kurulu üyelerini sahneye davet ederek tanıttı.

“TEK KULÜP FENERBAHÇE’DİR”

Baysak’ın ardından da Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Turan Şahin konuşma gerçekleştirdi. Şahin” 2013-2014 Futbol sezonunda Fenerbahçe’nin 80 Branşta Ulusal ve Uluslar arası şampiyonluklar kazanmıştır. Öncelikle bu güzel geceyi tertipleyen ve bizleri sizlerle buluşturan Çerkezköy Fenerbahçeliler Dernek yönetimine  ve Başkanı Şahin Baysak’a çok teşekkür etmek istiyorum. Buraya gelmeden önce  yönetim kurulu toplantısı yaptık. Sayın Aziz Başkanımızın ve tüm yönetim kurulu üyelerimizin sizlere selamını getirdim. Bütün Uluslar arası müsabakalarda Genç kadın Voleybol şubemiz aynı gün üç saat arayla iki kez Avrupa şampiyonluğu kazandı. Bu şekilde dünyada şampiyonluk kazanan tek kulüp Fenerbahçe’dir” açıklamasında bulundu.

“KENETLENDİK”

Şahin “ Fenerbahçe’nin yaşadığı 3 Temmuz sürecinde taraftarlarıyla, futbolcularıyla bir birine çok daha bir birleriyle kenetlenmiştir. Kısacası Fenerbahçe’ye sahip çıkmışlar ve kenetlenmişlerdir. Bildiğiniz gibi bir 3 Temmuz süreci yaşadık. Başta siz taraftarlarımıza, sporcularımıza hiçbir zaman güvenimizi kaybetmedik. Bizim güç kaynağımız sizler oldunuz. Bizlere gösterdiğiniz ilgi ve alakanız ve desteğiniz için teşekkür ediyoruz.3 Temmuz sürecinde kazanılan 19. şampiyonluk ve diğer branşlarda ki Türkiye ve Avrupa şampiyonlukları sizlere armağan olsun. Gerçekten çok kötü bir 3 Temmuz süreci yaşadık. Neticesinde de şampiyonluklarla sezonu neticelendirmemiz yaşanan süreci 56 yıllık sporcu ve yönetici olarak görev edindiğim Fenerbahçe onur duyuyorum. Fenerbahçeli demek takımına  destek veren bir çivi çakan demektir. Fenerbahçe’ye üye olmak demek ona hayat vermek demektir” dedi.

“KULÜBE ÜYE OLUN”

Fenerbahçe Kulübünü bir milyon üyeli hale getirmek istediklerini kaydeden Şahin “Fenerbahçe dünyanın en büyük kulüplerinden biri en çok taraftarı olan ancak biz bu büyük Fenerbahçe’mizin üye sayısını da büyütmek istiyoruz. Üye sayımızı kısa zaman içinde bir milyona çıkartmak istiyoruz. Üye sayısı bakımından da dünyanın en büyük kulübü olmasını istediğinizden eminim o zaman taraftarlarımıza üye olmaları çağrısında bulunuyorum. Çok daha güçlü bir Fenerbahçe için üye olun” açıklamasında bulundu.

İMZALI FORMA HEDİYE ETTİ

Konuşmasının ardından Şahin, Çerkezköy Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Şahin Baysak’a Tüm Fenerbahçeli futbolcuların imzaladığı Fenerbahçe Formasını hediye etti. Şahin konuşmasında ise  “Çerkezköy Fenerbahçeliler Derneğimizin çalışkan Başkanı Şahin Baysak’a tüm futbolcularımızın üzerinde imzası bulunan Fenerbahçe formasını kendisine hediye ediyorum” diye konuştu. Hediyeden dolayı Başkan Baysak Yönetim Kurulu üyesi Şahin’e teşekkür etti.

BAŞARILAR DİLEDİ

Şampiyonluk gecesinde konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay’da kısa bir konuşma yaptı, Kaymakam Kubilay, “Bu gece muhteşem güzel bir şampiyonluk gecesi yaşıyoruz. Bu güzel geceyi düzenleyen Çerkezköy Fenerbahçeliler Derneği Başkanı Şahin Baysak ve yönetimini tebrik ediyorum. Fenerbahçe’mize daha nice şampiyonluklar diliyorum” dedi.

“ANLAMLI HALE GELDİ”

Fenerbahçe’nin şampiyonluğuna gönülden sevindiklerini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay” 3 Temmuz sürecinde Fenerbahçe büyük zorluklar yaşamasına rağmen bütün zorlukları aşarak taraftarı, futbolcusu  ve yönetimi ile kenetlenerek şampiyonluğu kazanmıştır. Emek verenlerin hepsini kutluyorum. Bu muhteşem şampiyonluk gecesinde Fenerbahçe yönetim kurulu üyeleriyle bir arada olmak bizleri onurlandırdı. Büyük Fenerbahçe’mizin 20. Şampiyonluğunu da sizlerle daha görkemli şekilde kutlamayı ümit ediyorum. Bu güzel geceyi düzenleyen Çerkezköy Fenerbahçeliler Derneğimizin Başkanı Şahin Baysak ve yönetimini de ayrıca tebrik ediyorum” diye konuştu.

FORMA HEDİYE ETTİLER

Belediye Başkanı Vahap akay’ın konuşmasının ardından Fenerbahçe yönetim Kurulu üyesi Turan Şahin  ve Çerkezköy Fenerbahçeliler dernek Başkanı Şahin Baysak  tarafından Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a tüm futbolcuların üzerinde imzası bulunan bir Fenerbahçe forması hediye etti. Belediye Başkanı Vahap Akay’da kendisine hediye edilen Fenerbahçe formasını giyerek formayı onurla ve gururla taşıyacağını kaydetti.

“GENİŞ KATILIMLI KUTLAYACAĞIZ”

Gecede anlamlı bir konuşma gerçekleştiren Çerkezköy Fenerbahçeliler Derneği eski Başkanı olan Çerkezköy’ün duayen sanayicilerinden ve Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Ömer Kılınç “ Sevgili Fenerbahçeliler şunu size özellikle anlatmak istiyorum. Rahmetli annem bana derdi ki sizin velinimetiniz Galatasaray, öpüp başınıza koyun. Galatasaray olmazsa siz şampiyon olamazsınız derdi. Doğruda söylerdi. Galatasaray bizim için velinimettir. Öpüp başımıza koyuyoruz. İşte Fenerbahçe’nin büyüklüğü de budur. Seneye de 20’inci şampiyonluğumuzu en iyi şekilde çok daha büyük bir katılımla birlikte kutlayacağız” dedi.

FORMAYI AKAY'A HEDİYE ETTİ

Yapılan konuşmaların ardından tüm futbolcuların üzerinde imzası bulunan forma ile Fenerbahçe bayrakları ve bu yıl şampiyonluk kupasını kazanan Şampiyon Fenerbahçe kadrosunda yer alan futbolcu ve teknik heyet ve yönetimim bulunduğu elliye altmış ebadındaki bir çerçeveli tablo satışa sunuldu.Satışa sunulan forma ve tabloyu Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva ve koyu bir Beşiktaş taraftarı olan Ergun Gabralı satın aldı. Süleyman Kozuva aldığı formayı Çerkwzköy Belediyesi'nin gelmiş geçmiş tek fenerbahçeli başkanı Vahap Akay'a hediye etti. 

GECEYE KATILIM YOĞUN OLDU

Çerkezköy Fenerbahçeliler Derneğinin Simit Bistro Sarayı’nda düzenlediği şampiyonluk gecesine Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay,Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürü Murat Ogan, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva, Fenerbahçe Yönetim Kurulu üyeleri Turan Şahin,Serdar Erkan ve Fenerbahçe’nin ünlü Amigosu  Paşalı Birol,ÇTSO Meclis Başkan Yardımcısı Mehmet Aksoy,Çerkezköy Fenerbahçeliler Dernek eski Başkanı ve Çerkezköy’ün duayen Sanayicisi ve Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Ömer Kılınç, Çerkezköy Fenerbahçeliler Dernek Başkanı Şahin Baysak ve yönetimi,Çerkezköy Belediye Meclis üyesi Uğur Erem, Funda Service, İrmet Hospital Başhekimi Op.dr. Ahmet Türker,Başhekim Yardımcısı Op.Dr. İrfan Tombalak, 1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı  Melih Gedikoğlu,İş adamları Ergun Gabralı,Fedahi Güven Necdet Çabuk,Çerkezköy Emlakçılar Derneği  ve Çerkezköy Kent Konseyi Başkanı Serkan Karagöz, olmak üzere Çerkezköy Fenerbahçeliler Dernek üyeleri ve davetliler katıldı.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

 Çerkezköy Fenerbahçeliler Derneğinin düzenlediği 19. Şampiyonluk kutlaması gecesinde sahne alan Çerkezköy ve bölgenin sevilen sanatçısı Musti katılanlara unutamayacakları bir gece yaşattı.

Haber/Cem BÜLBÜL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10