Turistlik bölgelere pozitif ayrımcılık

Tekirdağ Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yakup Çağ, "Tekirdağ'da görev yapan hekimlerden daha iyi yararlanabilmek için geçici görevlendirmeler ve kaydırmalar yapıyoruz. Böylelikle hem baz?

Tekirdağ 30.06.2014 12:29:00 0
Turistlik bölgelere pozitif ayrımcılık

“CİLDİYE VE GÖZ DOKTORLARIMIZI GÖREVLENDİRDİK”

Yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte cildiye ve göz doktorlarına turistlik yerlerde daha çok ihtiyaç duyulmasından dolayı Şarköy’de cildiye ve göz doktoru görevlendirdiklerini ifade eden Uzm. Dr. Çağ, hafta sonları uzman hekim takviyesi ile ihtiyaçları gidermeye çalıştıklarını ifade etti. Bu uygulamayı geçtiğimiz yıl yaptıklarını bu yıl da yapacaklarını söyleyen Çağ “Hekim kaynağımızı ihtiyaçlara göre dönemsel uyguladığımız bu yolla daha etkin kullanıyoruz. Bu uygulamayı Şarköy’den sonra Marmara Ereğlisi’nde de uygulayacağız. Şarköy merkeze uzak olduğu için sıkıntılar yaşanabiliyordu. Şarköy’e ve turistik bölgelerimize pozitif ayrımcılık yaparak daha etkili hizmet veriyoruz” dedi.

YENİ HASTANE KAZANDIRACAĞIZ

Şarköy’de hastane binalarının eski olması sebebiyle sıkıntın olduğunu söyleyen Çağ “Çalışmalarımızın tamamlanması ile Şarköy’e yeni ve güzel bir hastane kazandıracağız” dedi.

Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10