Kızılay'dan ihtiyaç sahiplerine erzak yardımı

Kızılay Derneği Çerkezköy Şubesi her yıl Ramazan ayında olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi vatandaşlara erzak paketi yardımı yapıyor. Erzak paketlerinin dağıtımına dün Çerkezköy Kipa Al

Çerkezköy 7.07.2014 17:30:00 0
Kızılay

ERZAK PAKETLERİNİ GERÇEK İHTİYAÇ SAHİPLERİNE VERİYORUZ

Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut konu ile ilgili yaptığı açıklamada erzak paketlerinin gerçek ihtiyaç sahiplerine verildiğini belirterek, “Kızılay Çerkezköy Şube Başkanlığı olarak her yıl Kipa ile birlikte düzenlediğimiz erzak yardım kampanyası bu yıl da devam ediyor. Vatandaşlarımızın Kızılay şubemize yaptığı  erzak bağışlarını gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştırıyoruz. Bu konuda Kızılay Çerkezköy Şubesi olarak elimizden gelen gayreti gösteriyoruz” dedi.

MUHTARLARIMIZ DA ÇALIŞMALARIMIZDA BİZE YARDIMCI OLUYOR

İhtiyaç sahibi vatandaşlara yapılan erzak paketi yardımlarının dağıtımında kendilerine mahalle muhtarlarının da yardımcı olduğunu belirten Başkan Aşut, “Mahalle muhtarlarımızla birlikte yaptığımız çalışmalarda mahallelerde gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşları belirleyerek erzak paketlerini kendilerine teslim ediyoruz. Kızılay Çerkezköy Şubesi olarak yardımdan gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşların yararlanmasının sağlanmasıdır” diye konuştu.

 AİLELERİN KALABALIĞINA GÖRE 4 FARKLI BAĞIŞ SEÇENEĞİ SUNUYORUZ

Kızılay Çerkezköy Şube Başkanı Ertan Aşut, Türk Kızılayı olarak dört farklı bağış seçeneği sunduklarını belirterek, “Ramazan ayı sevgi ve paylaşma ayı. İhtiyaç saihibi vatandaşlarımız hali vakti iyi olanlardan sevgi, şefkat ve yardım bekliyor. Türk Kızılayı tarafından özenle hazırlanan dört farklı bağış seçeneğinden hayırsever vatandaşlarımız alarak Kızılay şubemize getirebilirler. Bizler de bunları gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırıyoruz. İhtiyaç sahiplerine yardım etmek isteyen vatandaşlarımız bu şekilde yardım elini onlara uzatabilirler” dedi.

 KATKI VE DESTEK VERENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Erzak yardımı kampanyasında Kızılay’a destek veren ve yardım edenlere de teşekkür eden Aşut “Ramazan ayında gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza erzak yardımı kampanyasında bizlere destek veren, katkı sağlayan hayırsever vatandaşlarımıza da çok teşekkür ediyoruz. Hayırseverlerimizin Kızılayımıza verdiği destekler Türk Kızılay’ının gücüne güç katıyor” dedi. Başkan Ertan Aşut, Çerkezköy halkının Ramazan ayını kutladı ve Ramazan ayının Ülkmize ve İslam alemine hayırlara vesile olması temennisinde de bulundu.

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10