İleri götürmek için çalışacağız"

Türk – İş Genel Sekreteri ve Türk Metal Sendikası Genel Başkanı Pevrul Kavlak dün saat 14.30'da Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak ile birlikte, Çerkezköy Belediy

Çerkezköy 7.07.2014 18:54:00 0
İleri götürmek için çalışacağız

GÖREVİMİZİ EN İYİ ŞEKİLDE YAPACAĞIZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akay “Beklentilerin fazla olduğu bir dönemde görevi devraldık. Görevimizin zor olduğunu biliyoruz ama görevimizin bilincindeyiz. Çerkezköy’ü daha ileriye götürmek için projelerimizi yakında hayata geçireceğiz. Bu yönde bazı projelerimizi hayata geçirme çalışmalarına başladık. Kısa zaman içinde Çerkezköy’de gözle görülür işlerin yapıldığını halkımız görecek. Sendikalarımızın da desteği ile çok daha güzel bir Çerkezköy meydana getireceğimize inanıyorum” dedi.

BAŞARILARA İMZA ATACAĞINIZA İNANIYORUZ

Pevrul Kavlak da sendikanın çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Kavlak, “Çerkezköy’ün genç ve dinamik belediye başkanı olarak sizin Çerkezköy’ü çok daha fazla ileri götüreceğinize ve başarılara imza atacağınıza inanıyoruz” dedi. Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak da Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a ve ekibine görevinde başarılar diledi ve Çerkezköy’e güzel işler yapacağına inandığını söyledi.

Haber / Gülveren VATANSEVER


0282 726 91 91
0282 747 65 10