İllüzyonist Sermet Erkin, gösterilerini Veliköylüler için sahneledi

Dünyaca ünlü illüzyonist Sermet Erkin, Çerkezköy ve Kızılpınar'ın ardından Pazar akşamı da Veliköylüler için sahneye çıktı.

Çerkezköy 14.07.2014 11:31:00 0
İllüzyonist Sermet Erkin, gösterilerini Veliköylüler için sahneledi

BAŞKAN AKAY DA İZLEDİ

Çerkezköy Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında ünlü illüzyonist Sermet Erkin Veiköylüler buluştu. Önceki gün saat 22.00’da Veliköy Belediye Düğün Salonu’nda sahnelenen gösteriyi Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcıları İmdat Özgör ve Atilla Can, CHP’li Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Nedim Yılancı ve çok sayıda Veliköylü izledi. Sahneye çıkan Sermet Erkin birbirinden ilginç illüzyon gösterileri ile Veliköylülerin beğenisini kazandı.

 

 

SEYİRCİ DE ORTAK OLDU

Erkin, illüzyon gösterilerine seyirciyi de ortak edince, izleyenlere heyecan ve eğlence dolu bir gece yaşattı. İlgiyle gösterileri izleyen vatandaşlar, ünlü illüzyonisti uzun süre alkışladı. Özellikle çocukların yoğun ilgi gösterdiği programda, çocuklar sahneye çıkıp gösterilere otak olmak için birbirleriyle yarıştı. Veliköylüler, gösterinin sonunda ay yıldızlı bayrak açan ünlü illüzyonisti alkış yağmuruna tuttu. Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, gösterinin sonunda illüzyonist Sermet Erkin’e plaket takdim etti. 

Haber / Gülveren VATANSEVER 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10