Filistin'e destek mitingine katıldılar

Saadet Partisi İstanbul il Başkanlığının Pazar günü İstanbul'da düzenlediği Filistin'e destek mitingine Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı 100 kişiyle katıldı.

Çerkezköy 14.07.2014 12:29:00 0
Filistin

ACI GÜNLERİNDE YALNIZ BIRAKMADIK

Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon yaptığı açıklamada “Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığımız tarafından Filistin’e destek mitingi düzenledi. Biz de Çerkezköylüler olarak Filistinli kardeşlerimize destek vermek için mitingde katıldı. Kardeşlerimizi bu zor ve acı günlerinde yalnız bırakmadık ve iftar sonrasında da onlar için Vakfeye durduk. Çerkezköy’den 100 kişi ile mitinge katıldık” dedi.

 

 

 FİLİSTİN İÇİN DÜNYAYA ÖNEMLİ MESAJLAR VERİLDİ

Mitingde Saadet partisi Genel Başkanı Mustafa Kalamak’ın yaptığı konuşmada tüm İslam ülkelerine ve tüm dünya ülkelerine çok önemli mesajlar verdiğini, artık Filistin’e karşı yapılanları tüm dünya ülkelerinin görmesi gerektiğini, zulmün son bulması ve İsrail’e gerekli yaptırımın yapılması için acilen gerekenin yapılmasını vurguladığını ifade eden Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon “Genel Başkanımız Mustafa Kalamak, tüm ilmal ülkelerine şu çağrıda bulundu ‘Gelin bir olalım. Ayrı  gayrılığı bir tarafa bırakalım. Ya bir olacağız, yada yok olacağız’. Genel başkanımız Mustafa Kalamak daha sonra tüm dünya ülkelerine de çağrıda bulunarak bu insanlık dışı zulmün ve soykırımın artık son bulmasını istedi. Bu konuda tüm ülkelerin duyarlı olmasını ve acilen müdahale edilmesi gerektiğini vurguladı. Kalamak’tan sonra da Filistin’den gelen dostlarımız Gazze’de yaşananları anlattılar. Orada yaşanan insanlık dışı olayları onlar anlatırken inanın tüylerimiz diken diken oldu. Meydanda göz yaşları sel oldu aktı” dedi.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10