Metal çocuklar Rusya Başkordistan gezisine katıldı

Türk Metal Sendikası Metal Arkadaş Kulübü'nün 15. Çocuk Meclisi Toplantısı 28 Haziran - 5 Temmuz arası Ankara'da yapıldı. Toplantıya katılan çocuklar Anıtkabir'i de ziyaret etti.

Çerkezköy 14.07.2014 15:44:00 0
Metal çocuklar Rusya Başkordistan gezisine katıldı

450 ÇOCUK KATILDI

Metal Çocuk Arkadaş Kulübü’nün 15. Uluslararası Çocuk Meclisinin açılışı sihirbaz gösterileriyle yapıldı. Program Aşuk ve Maşuk’un dansı, halk dansları, şiir dinletileri, yabancı çocukların konser ve dansları ile devam etti. Ankara Büyük Anadolu Oteli’nde düzenlenen ve Çerkezköy şubesinin de aralarında bulunduğu 33 şubeden 350 çocuğun katıldığı programa 100 de yabancı misafir katıldı.

FAALİYETLER DEVAM EDİYOR

Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Metal Çocuk Arkadaş Kulübü’nün faaliyetlerinin devam ettiğini ifade etti. 13-21 Temmuz tarihlerinde arasında da Rusya Başkordistan gezisi düzenlendiğini söyleyen Koçak, geziye Çerkezköy’den de BSH ev Aletleri San. Ve Tic. A.Ş. işyerinde çalışan üyelerden Deniz Ergene’nin kızı Elif Ergene ile Hema Endüstri A.Ş. işyerinde çalışan üyelerden Serkan Tuna’nın oğlu Mete Tuna katıldı. Çerkezköylü çocuklar programa katılmak için Pazar günü Çerkezköy’den hareket ederken, BSH Ev Aletleri A.Ş. çalışanlarından Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi Denetleme Kurulu Üyesi Turgay Üstünol da öğrencilere refakat ediyor. Bir hafta boyunca eğitim, gezi, dinlenme, oyun gibi çeşitli etkinlikler yapacak olan çocuklar 21 Temmuz’da ülkeye dönecek.

Haber / Kemal ALTUNOĞLU

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10