Kent Konseyi projelere başladı

Geçtiğimiz ay yapılan genel kurulda Çerkezköy Kent Konseyi Başkanlığı'na seçilen Serkan Karagöz ve yeni yönetim, proje çalışmalarına başladı.

Çerkezköy 16.07.2014 13:08:00 0
Kent Konseyi projelere başladı

BAŞKAN AKAY’A SUNULDU

Yürütme grubu ile çalışma gruplarının ortak bir projesi olan  'Havuz ve su gösterisi' projesi Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’a sunuldu. Proje ile ilgili bilgi veren Serkan Karagöz “Proje Belediye Başkanı Vahap Akay’ tarafından değerlendirildi ve Alay projeyi gerçekleştirmek için harekete geçti” dedi. Bu projenin tek örneğinin Marmaris’te bulunduğunu ifade eden Karagöz “Biz bu projeyi daha önce de  tatil için gittiğim Marmaris’te görmüştüm ve Çerkezköy’de de olmasını istedik” dedi. Akay’ın projeleye olumlu baktığını söyleyen Serkan Karagöz “Çerkezköy Kent Konseyi Yönetimi olarak Projeyi ilk olarak Kent Konseyi önünde bulunan boş alana yapılmasını düşünmüştük. Kent Konseyi ile Kipa arasında boş bir alanımız var. Projenin burada yapılabileceğini Başkanımıza teklif ettik. Belediye Başkanımız Vahap Akay, projeyi çok beğendiği için bu alanda çok kendini gösteremeyeceğini söyledi. Bunun için daha büyük alana yapılması gerektiğini ifade etti ve projeyi eski otogarın bulunduğu alana yapılmasını daha uygun olacağını söyledi” dedi.

RENK KATACAĞINA İNANIYORUZ

Çerkezköy Kent Konseyi yönetimi olarak bu projenin Çerkezköy’de sosyal anlamda vatandaşlara renklilik katacağına inandıklarını belirten Karagöz, “Bir yürütme ve denetim kurulu ile çalışma grupları altında meclislerimiz var. Burada bulunan genç, çocuk, engelli ve kadın meclislerimizin altında üyeler bulunuyor aynı zamanda da Kent Konseyi bünyesinde de üyelerimiz var. Göreve geldiğimiz günden bu güne kadar aktif beyinlerin hepsini bir araya toplamaya çalıştık ve bu konuda da özen gösterdik” dedi.

HER FİKRE AÇIĞIZ

Çerkezköy’ün çehresine yenilik getirecek her düşünceye ve fikre açık olduklarını ifade eden Karagöz “Bir sanayi kenti olan ilçemiz sosyal anlamda büyük eksiklik içerisinde bu eksikliği bir an önce Belediyemizle beraber tamamlama gayreti içerisindeyiz” dedi.

Haber / Gülveren VATANSEVER  

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10