1911 Çerkezköyspor'a BAL'lı stoper

Yaptığı transferlerle 2014-2015 sezonuna hazırlanan 1911 Çerkezköyspor'da yeni sezon öncesi geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Bozcaadaspor'da iyi bir sezon geçiren 24 yaş?

30.07.2014 18:52:00 0
1911 Çerkezköyspor

Çerkezköy Haber- Süper Amatör Lig temsilcilerimizden 1911 Çerkezköyspor transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

STOPER TRANSFERİ YAPILDI

Veliköyspor’un ismini alarak bu yıl ilk kez ligde mücadele edecek olan 1911 Çerkezköyspor geçtiğimiz sezon Çanakkale takımlarından Bozcaadaspor’da mücadele eden stoper İsmail İnan ile anlaştı. Önceki gün gerçekleşen imza töreninde konuşma gerçekleştiren 1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Melih Gedikoğlu, “ Geçtiğimiz sezon Çerkezköyspor ile aynı ligde mücadele eden Bozcaadaspor’un savunma oyuncularından İsmail İnan ile daha önce de görüşmelerimiz olmuştu. Kendisinin Çanakkale Dardanelspor takımıyla ilgili olarak bir transfer görüşmeleri vardı. Bu transfer gerçekleşmeyince kendisiyle bir kez daha görüşerek anlaşma sağladık. Şampiyonluk parolasıyla başlayacağımız ligde takımımıza büyük katkı sağlayacağına inandığımız İsmail İnan için gerçekleşen transferin takıma ve Çerkezköy’e hayırlı olmasını diliyorum” açıklamasında bulundu.

“HEDEFLERİMİZ VAR”

1911 Çerkezköyspor Genel Kaptanı Melih Gedikoğlu’nun konuşmasının ardından 1911 Çerkezköyspor Basın Sözcüsü Sebahattin Çolakoğlu transfer hakkında açıklamalarda bulundu. Çolakoğlu” Artık özverili topçularımızdan birisi de yeni stoperimiz İsmail İnan’dır. Uzun bir mesafeden burayı tercih etmesinin sebebi burada yönetimin şeffaf ve iyi bir samimi kadronun oluşmasından ziyade bir de hedefimizin daima ileri oluşundandır. Bu yıldan ziyade gelecek yıl Bölgesel Amatör Ligini düşündüğümüz için bu transferi gerçekleştirmiş bulunuyoruz” dedi.

“MEVKİSİNİN EN İYİSİ”

Çolakoğlu” İsmail İnan mevkisinin en iyi oyuncularından birisidir. Transferinde hiçbir zorluk çıkmadı ve kendisiyle görüştüğümüzde hedefi olan bir takıma gelmekten son derece mutlu olacağını söyledi. Takımda en iyi mücadeleyi yapacağını kaydetti. Kendisin başarılı olacağına sonuna kadar inanıyoruz. Tüm spor camiasının ve Çerkezköy halkının bu vesileyle 1911 Çerkezköyspor yönetimi olarak geçmiş ramazan bayramlarını en içten dileklerimizle kutluyoruz” diye konuştu.

“HEDEFLERİ OLAN BİR TAKIMA GELDİM”

Çanakkale Dardanelspor takımının alt yapısından yetişen stoper İsmail İnan 1911 Çerkezköyspor’a geldiği için mutlu olduğunu kaydederek “ İzmir Gümüşordu, Şirinyerspor, Marmaris İçmeler Belediyespor ve son olarak da geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Bozcaadaspor takımında oynadım. 1911 Çerkezköyspor takımına gelme sebebim hedefi olan bir takım ve şampiyon olmak için geldim. Çerkezköy bildiğim bir yer ve burada yöneticilerden de tanıdığım vardı. Onlarında desteği ve yardımıyla tercihimi bu yönde kullandım. Diğer takım arkadaşlarımla birlikte elimizden gelen mücadelenin en iyisini sahaya yansıtarak ligi şampiyon olarak bitirmek istiyoruz. Hem kendi adıma hem de 1911 Çerkezköyspor takımı adına hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

“HAYIRLI OLSUN”

Bu yıl şampiyonluk hedeflerini kaydeden 1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Murat Narçın “ Yeni sezon transferlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda yaptığımız transferlerle Teknik Direktörümüzün eksik gördüğü yerlere sonuçlandırdık. Ligin en iyi stoperlerinden birisini transfer ettik. Transferin hem kulübümüze hem de İsmail İnan’a hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10