Çocuklar havuz istiyor

Edirne Roman Eğitim Gönüllüleri Derneği Başkanı Turan Şallı, "Dezavantajlı çocuklar içinde yer alan roman çocukların ekonomik yetersizliklerinden dolayı tatil yapamadıkları için serinlemek nedeni

Bölgede Gündem 31.07.2014 16:44:00 0
Çocuklar havuz istiyor

SAHİPLENECEĞİNE İNANIYORUZ

Süs havuzlarının mikroplu suyu ve elektrik tehlikesi ile risk altında olduğunu söyleyen Şallı “Bir anlamda başıboş kalan bu çocuklarımız bazen hoş davranışlar sergilemediği de görülmektedir. Bu çocuklarımıza sahiplenme adına, bu tür ortamlardan kurtarılması için gerekli çalışmaların başlatılması gerekmektedir. Bir taraftan var olan eksiklik ortaya çıkmış durumdadır. Edirne'de halkımızın ücretsiz olarak faydalanacağı havuz yoktur. Bütçesinin yüksek olmadığını düşündüğümüz havuz için yerel yönetim anlamında Edirne Belediyesi'nin bu işi sahipleneceğine inanıyoruz” dedi.

ÇOK ÖNEMLİ

Dezavantajlı çocukların sosyalleşmesini sağlamak, uyum sorunlarını aşmak, toplumsal birliktelik adına bu tür projelere yer verilmesinin çok önemli olduğunu ifade eden Şallı “Edirne'de ücretsiz bir havuzun yapılması en çok dezavantajlı guruplara faydası olacağının düşündüğümüzden böyle bir havuzun yapılmasını istiyoruz” dedi.

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10