TSD Başkanlarından Albayrak'a hayırlı olsun ziyareti

Türkiye Sakatlar Derneği Genel Başkanı Şükrü Boyraz, Tekirdağ Sakatlar Derneği Başkanı Emine Güvencin, Çerkezköy Sakatlar Derneği Başkanı Hayrettin Çetinkaya, Kapaklı Şube Başkanı Hayati

Tekirdağ 3.08.2014 12:29:00 0
TSD Başkanlarından Albayrak

SOKAĞA ÇIKAMAZKEN, ŞİMDİ YURT DIŞINA BİLE ÇIKABİLİYORLAR

Albayrak’a yeni görevinde başarılar dileyen Şükrü Boyraz, derneğin çalışmaları ile ilgili bilgiler verirken, Çerkezköy Şube Başkanı Hayrettin Çetinkaya da Çerkezköy Şubesi’nin çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Ziyarette konuşan Çetinkaya, önceleri sokağa çıkamayan engellilerin şimdi şehir dışına hatta yurt dışına bile çıkabilir hale geldiğini ifade etti. Çerkezköy Şubesi olarak engelli vatandaşların sosyalleşmesi için pek çok çalışma yaptıklarını ifade eden Çetinkaya, engellilerin tekerlekli sandalye ihtiyacının karşılanması için mavi kapak toplama kampanyası başlattıklarını da belirtti.

ÖRNEK BİR ŞUBE HALİNE GELDİ

Çerkezköy’ün örnek bir şube olduğunu dile getiren Çetinkaya, okulların açık olduğu dönemde gelecek nesillerin engelli olmamaları konusunda neler yapabileceklerine ilişkin seminerler verdiklerini ve burada kendi hayat hikayelerini de anlatarak çocukları engellilik konusunda bilinçlendirmeye çalıştıklarını ifade etti.

HER ZAMAN STK’LARIN YANINDAYIZ

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da belediyenin çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi. Albayrak, büyükşehir belediyesi olarak her zaman sivil toplum kuruluşlarının yanında olduklarını söyledi.     

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10