Yüceer, İhsanoğlu için oy istedi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, partisinin Muratlı İlçe Teşkilatı ziyareti esnasında Ekmeleddin İhsanoğlu'na oy istedi.

Muratlı 5.08.2014 18:29:00 0
Yüceer, İhsanoğlu için oy istedi

HERKES OY ÇALIŞMASI YAPMALI

Yüceer, partililerin ellerinden geldiğince kendi evlerinde ve çevrelerinde oy çalışması yapması gerektiğini belirterek “Hangi siyasi partiye oy verirse versin, hangi yaşam şeklini tercih ederse etsin, kimse kimsenin düşmanı değildir. Hepimiz birbirimize akrabayız, eşiz, dostuz, komşuyuz. Artık yeter diyoruz. Yeter bu kadar öfke, bu kadar düşmanlık, bu kadar nifak tohumu. O yüzden Ekmeleddin İhsanoğlu 10 partinin üzerinde anlaştığı bir isim. Birlik, beraberlik, uzlaşı önemli. Demokrasi uzlaşmak, anlaşmak demek. Azınlığın da sesi olsun. Ortak payda vatan, millet, ülke olduğunda insanlar demek ki bir araya geliyor. İnşallah sizlerin bizlerin çalışmalarıyla Ekmeleddin İhsanoğlu cumhurbaşkanı seçilince bundan sonra da Türkiye’de artık en azından siyaset istediğimiz noktaya çekilecek” dedi.

GÖNÜL RAHATLIĞIYLA OY İSTİYORUZ

Yüceer, şuan ki siyasetin dilinden, üslubundan, siyasetçilerin bu üslubundan memnun olmadıklarını ifade ederek “O yüzden diyoruz ki; Ekmeleddin İhsanoğlu. Gönül rahatlığıyla Ekmeleddin İhsanoğlu için oy istiyoruz. Tekirdağ birinci olmaya alıştı, artık birinciliği de başka illere kaptırmamalıdır” dedi.

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10