Eşkinat: Bina sorunu çözülecek

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Ekrem Eşkinat, dün yaptığı basın açıklamasında 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinden sonraki 4 aylık süreci değerlendirdi.

Süleymanpaşa 7.08.2014 15:41:00 0
Eşkinat: Bina sorunu çözülecek

YENİ BİNAYA TAŞINACAĞIZ

Süleymanpaşa Belediyesi Ek Hizmet Binasında gerçekleşen basın toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Ekrem Eşkinat, “Süleymanpaşa için çok sayıda projemiz var” dedi. Süleymanpaşa Belediyesi’nin bina olarak sorunlar yaşadığını ve bu sorunları en kısa zamanda çözeceklerini dile getiren Eşkinat “Büyükşehir Belediyemiz tarafından otogar, mevcut bulunduğu yerden çevre yoluna taşınması ile birlikte Süleymanpaşa Belediyesi binasını otogarın bulunduğu alana taşıyacağız” dedi.

TURİZME KAZANDIRMAK İSTİYORUZ

Başkan Eşkinat, Süleymanpaşa Belediyesi olarak Ramazan ayında birçok etkinlik düzenlediklerini anımsatarak “Yeni kurulan bir belediye olarak Ramazan ayında vatandaşlarımız ile her mahallemizde oruç açtık. Ramazan ayı süresince akşamları amfi tiyatroda çocuklarımız ve ailelerimiz için çeşitli etkinlikler düzenledik” dedi. İlçedeki tarihi evlerle ilgili de konuşan Eşkinat “Süleymanpaşa'da bulunan tarihi evleri restore ederek turizme kazandırmak istiyoruz” dedi.

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10