"Çakılan her çivi, gelecek için bir umut"

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı İbrahim Uyan, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Emin Pehlivan'ı makamında ziyaret etti.

Marmara Ereğlisi 11.08.2014 14:26:00 0

KAPSAMLI BİR ŞEKİLDE KONUŞLANMALI

Ziyarette konuşan Uyan, ilçede bulunan doğalgaz depolama sahaları, dolum tesisleri gibi işletmelerin bulunduğunu ifade ederek, itfaiyenin Marmaraereğlisi’nde kapsamlı bir şekilde konuçlanması gerektiğini ifade etti.

HER TÜRLÜ YARDIMA HAZIRIZ

Belediye Başkanı İbrahim Uyan, bölgeye yapılacak her türlü yardım için hazır olduklarını ve gereken tüm çalışmanın hassasiyetle yapılacağını ifade ederek “Marmaraereğlisi'ne çakılacak her çivi bizim geleceğimiz için atılan bir adımdır. Bu nedenle bizler özellikle itfaiye binası için yer arayışına başladık. Tam donanımlı araçlar ve tecrübeli personelin burada hizmet vermesi bizler açısından da çok önemli. Bölgemizin önemi malum. Bu nedenle her türlü hassasiyeti gösteriyoruz” dedi. Daire Başkanı Pehlivan, “İlçenin önemini biliyorum. Konum olarak en ciddi yerlerden birisi. Bu nedenle bu bölgeye tam donanımlı araçlarla birlikte yeni bir itfaiye binası kurulabilir. Bu yönde bir çalışmamız var. Giriş-çıkışların sıkıntılı olmayacağı bir alana yeni bir bina kurulabilir” dedi.

 

 Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10