Görevimiz çocukların daha iyi eğitim almalarını sağlamak

Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Erdoğan ile birlikte Çerkezköy'de bulunan Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi'ni ziyaret eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, "Derneğ

Çerkezköy 11.08.2014 18:15:00 0
Görevimiz çocukların daha iyi eğitim almalarını sağlamak

HERKESİN DESTEK VERMESİNİ İSTİYORUZ

Kaymakam Kubilay, Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi Başkan Vekili Adnan Şahin tarafından karşılanırken, ziyarette konuşan Şahin, dernek çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi. Tekirdağ Şubesi olarak engellilerin en yoğun olduğu yer olan Çerkezköy’de faaliyetlerini sürdürdüklerini ifade eden Şahin, yaptıkları çalışmalara tüm duyarlı kurum ve kuruluşların destek olmasını istedi. Şahin, engellilerin eğitimine ilişkin katkılarından dolayı da Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti.

 

 

HER TÜRLÜ ÇALIŞMAYA DESTEK VERECEĞİM

Beyazay Derneği’nin çok güzel işlere imza attığını ifade eden Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay da “Biz de kendilerini destekliyoruz” dedi. Derneğin engellilerin eğitimi alanındaki çalışmalarından dolayı dernek yöneticilerini tebrik eden Kaymakam Kubilay, “Beyazay Derneğimizin yapacağı her türlü çalışmalara destek vereceğim” dedi.

PROJENİZE BİZLER DE KATKI VERMEK İSTİYORUZ

Engellilerin eğitimi konusunda birlikte çalışacaklarını ifade eden Kubilay “Eğitim Her Engeli Aşar projenize bizler de katkı vermek istiyoruz. Ayrıca bu projede İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve İlçe Halk Eğitimi Müdürlüğümüzle birlikte hareket ederek çok daha iyi işlerin yapılacağına inanıyorum” dedi.

ÇOCUKLARIMIZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Eğitime önem verdiklerini vurgulayan Kaymakam Kubilay “Çerkezköy’de eğitimin en üst noktalara çıkması için Eğitimde Eylem Planı Projesi başlattık. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz ve İlçe Halk Eğitimi Müdürlüğümüzle birlikte Kaymakamlık olarak ilçemizde Eğitim Eylem Planı Projesi başlattık. Bu Projemizi her okul bünyesinde ayrı ayrı başlatarak uygulamaya koyduk” dedi. Başlatılan bu projenin başarılı olmaya başladığını ifade eden Kaymakam Metin Kubilay” Çerkezköy hızla büyüyen bir yer. Eğitim kalitesinin ve şartlarının daha da artması için bu konuda büyük bir performans gösteriyoruz. Biz geleceklerimiz olan çocuklarımız için çalışıyoruz” dedi.

EĞİTİMİ ÖNEMSİYORUZ

Eğitim üzerinde ciddiyetle durduklarını ifade eden Kubilay “Çocuklarımız bizlere emanet bu nedenle onların çok daha ileri seviyede eğitim almalarını sağlamak bizlerin görevi” dedi. Aynı zamanda bir sanayi kenti olan Çerkezköy’ün eğitimde de iyi yerlere gelmesi için çaba sarf ettiklerini ifade eden Kubilay “İlkokuldan üniversiteye kadar eğitimi önemsiyoruz” diyerek, Hak Eğitimi Merkezi eğitimlerini de önemsediklerini söyledi.

2015 YATIRIM PROGRAMINA ALINDI

Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay, mevcut Halk Eğitimi Merkezi’nin yetersiz kaldığını ifade ederek “Yeni bir bina yapılması için Milli Eğitim Bakanlığı’na talepte bulunduk. Milli Eğitim Bakanlığımız talebimizi onayladı” dedi. Yeni Halk Eğitimi Merkezi’nin 2015 yılı yatırım programına alındığını söyleyen Kubilay, 2015 yılında yer tahsisi yapılan Ambardere Mevkii’nde inşaata başlanacağını dile getirdi.

EĞİTİMDE EN İLERİ İLÇEYİZ

Eğitimde Çerkezköy’ün ileri bir noktada olduğunu ifade eden Kubilay “Engelli kardeşlerimiz için Çerkezköy’de çok önemli yatırımların olması eğitimin her aşamasında Çerkezköy’ün ileri seviyede olduğunu gösteriyor” dedi. Çerkezköy’de belediye tarafından yaptırılan Engelliler Yaşam Evi ve hayırseverler Müjgan - Serkan Karagöz tarafından yaptırılan Engelli Uygulama Merkezi’nin bulunduğunu anımsatan Kubilay, bu gibi çalışmaları çoğaltacaklarını ifade etti.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10