Kaymakam Kuzulu'dan ev ziyaretleri

Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, Büyükşehir Yasası kapsamında ilçeye bağlanan Uzunhacı, Karlı, Bahçeağıl, Yanıkağıl Mahallelerinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarla bir araya geldi.

Çerkezköy 12.08.2014 18:36:00 0
Kaymakam Kuzulu

MAHALLELİNİN ŞİKAYETLERİNİ DİNLEDİ

İlk olarak Uzunhacı Mahallesi’ndeki ihtiyaç sahibi vatandaşları ziyaret eden KaymakamKuzulu, ihtiyaç sahibi vatandaşlara gerekli yardımların yapılacağını söyledi. Mahalle sakinlerinin talep ve şikayetlerini de dinleyen Kuzulu, daha sonra Karlı Mahallesi’ni ziyaret etti. Mahalle muhtarı Anıl Aydın ile görüşen Kuzulu mahalle sakinlerinden 77 yaşındaki Behice Yörük’ü de evinde ziyaret etti.

 

 

TORUNU İÇİN BİSİKLET İSTEDİ

Behice Yörük, derslerinde başarılı olan 9 yaşındaki torunu Furya Yörük için bisiklet isterken, Furya Yörük’ün karnesini inceleyen Kaymakam Kuzulu, bisiklet sözü verdi. İhtiyaç sahiplerinin kendilerine ulaşmalarını isteyen Kuzulu, ellerinden geldiğince yardımcı olacaklarını belirtti. Kadınların Kuran kursu talebinde bulunması üzerine de Kuzulu, yeterli talep olması ve uygun yer ayarlanması durumunda kursun açılabileceğini söyledi. Yeğenlerinin yardımı ile geçimini sağlayan 58 yaşındaki Özgür Biliş’i de evinde ziyaret eden Kuzulu, Biliş’e gıda ve kömür yardımı yapılması için Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Serpil Özsoy’a talimat verdi. 77 yaşındaki Alzihmer hastası Bahise Üstün’ü de ziyaret eden Kuzulu, Üstün’e de gıda ve kömür yardımı yapılacağını söyledi.

 

 

EN BÜYÜK SIKINTI MİNİBÜS OLMAMASI

Bahçeağıl Mahallesi’ni de ziyaret eden Kuzulu, çay bahçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Mahallelinin en büyük sıkıntılarınızdan birinin de buradan ilçeye direk minibüslerin olmaması olduğunu söyleyen Kuzulu “Çarşamba günü Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı muhtarları ile toplantı yapacak. Muhtarımız toplantıda bu sıkıntıyı dile getirmelidir. Çünkü ulaşım hizmetleri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde gerçekleştiriliyor” diye konuştu.

 

 

KONUNUN TAKİPÇİSİ OLACAĞIM

Kapaklı’ya sonradan bağlanan mahallelerde yol ve elektrik sıkıntılarının da olduğunu söyleyen Kapaklı Kaymakamı Aslı Aynaoğlu Kuzulu, trafoların yetersiz kaldığını, bu konuyu TREDAŞ yetkilileri ile görüşeceğini ve sorunun çözülmesi için konunun takipçisi olacağını söyledi. Mahalle muhtarı Halim Çelebi de elektrik kesintileri nedeniyle elektrikli cihazların bozulduğunu ifade etti. Bahçeağıl Mahallesi’nde ikamet eden 47 yaşındaki ihtiyaç sahibi Nezahat Demirtaş’ı da evinde ziyaret eden Kuzulu, Demirtaş’a da gıda ve kömür yardımında bulunulması talimatını verdi. Kuzulu son olarak Yanıkağıl Mahallesi’ndeki ihtiyaç sahiplerini ziyaret etti.

Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10