"Yanlış adayla yola çıkılmayacak"

İlçe Başkanı Reşat Bahar ve partililer tarafından karşılanan Akçay, teşkilatta yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanlığı seçiminin sonuçlarını değerlendirdi. Çerkezköy İlçe Başk

Çerkezköy 12.08.2014 19:04:00 0

BU BAYRAĞI DAHA İLERİ GÖTÜRECEĞİZ

Çerkezköy’de alınan sonucun, Çerkezköy’e yakışan bir sonuç olduğunu söyleyen Akçay “Bu gün ilçe teşkilatımızı ziyaretimizin sebebi de Cumhurbaşkanlığı seçiminde başarılı olan bu ilçemize ilk ziyareti gerçekleştirdim” diyerek Cumhurbaşkanlığı seçiminin ülkemize hayırlı olmasın temenni etti. BU seçimle birlikte yeni bir Türkiye oluştuğunu ifade eden Akçay “Millet adına hak ve adalettin daha güçlü olması açısından çok daha iyi olacak. İnşallah biz de hak ve adaleti temsil etme noktasında aldığımız bu bayrağı daha da ileriye götüreceğiz” dedi.

BELEDİYEYİ GERİ ALMA SÖZÜ VERDİ

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Reşat Bahar da “Cumhurbaşkanlığı seçiminde AK Parti tarihinde en yüksek oyu aldı. Cumhurbaşkanı seçilen Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yolu açık olsun” dedi. AK Parti’nin Çerkezköy’de bu seçimde tarihinin en yüksek oyunu aldığını ifade eden Bahar “Bundan sonra Çerkezköy’de yanlış aday ile yola çıkılmayacak” diyerek yerel seçimi yanlış adayla yola çıktıkları için kaybettiklerini iddia etti ve belediyeyi önümüzdeki seçimde geri alma sözü verdi.

BAŞARI HANİFİ BELİNDİR’İNDİR

İl Başkan Yardımcısı ve Kapaklı İlçe Koordinatörü Hanifi Belindir’in çalışmalarının da Erdoğan’ın Kapaklı’da en çok oyu almasında önemli bir rolünün olduğunu söyleyen Reşat Bahar “Kapaklı’daki bu başarı Hanifi Belindir’indir. Hanifi Belindir Kapaklı İlçe koordinatörü olarak Kapaklı’da çok iyi bir seçim çalışması sergiledi. Kapaklı’da başarımızda payı büyüktür. Kendisini bu çalışmalarından dolayı kutluyorum” dedi.

HERKES ÜZERİNE DÜŞENİ YAPMALI

 AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı ve Kapaklı İlçe Koordinatörü Hanifi Belindir de “Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kapaklı İlçe Koordinatörü olarak görevimi en iyi şekilde yaptım” dedi. Herkesin üstlendiği görevi en iyi şekilde yapması gerektiğine inandığını ve bu bilinçle üzerine düşeni yaptığını söyleyen Belindir “Seçim sürecin de birlikte çalıştığımız ilçe teşkilatımız yönetimine ve tüm partili arkadaşlarıma da özverili çalışmaları nedeniyle teşekkür ediyorum” dedi.

Haber / Gülveren VATANSEVER

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10