Gece uygulaması başladı

Kırklareli Belediyesi tarafından yeni bir uygulama başladı. Kırklareli Belediye Başkanı Mehmet Kesimoğlu, pilot bölge seçilen Karahıdır Mahallesi, İstasyon Mahallesi, Karakaş Mahallesi Sırtbağlar Mevkiiâ€

Bölgede Gündem 13.08.2014 11:16:00 0
Gece uygulaması başladı

ÇÖP, DÜNYA GENELİNDE BİR PROBLEM

Çöpün dünya genelinde bir problem olduğunu ifade eden Kesimoğlu’’ En çağdaş imkanlarla bu çöpü toplayıp, daha önce üzerinde çalıştığımız proje çerçevesinde çöpleri dönüştürmek düşüncesindeyiz. Gece 22:00’dan itibaren çöpleri toplamaya başlayacağız. Pilot bölge uygulaması yapıyoruz. Burada uygulamamızı göreceğiz. Aksayan yönler varsa diğer bölgelerde kaldırma düşüncesinde ve kararlılığındayız. Tertemiz pırıl pırıl bir Kırklareli oluşturacağız. Ondan sonrada çalışmalarımız devam edecek’’ dedi.

SESSİZ BİR ŞEKİLDE TOPLAYACAĞIZ

Belediye Başkanı Mehmet Siyam Kesimoğlu “ Aldığımız bu karar ile Kırklareli’de bir çok sorunun önüne geçeceğimize inanıyoruz. Özellikle yeni uygulamamız ile sabah vatandaşlarımız temiz cadde ve sokaklar ile karşılaşacaktır. Ayrıca, zaman zaman yaşanan trafik sorununun da bu uygulamamız ile önüne geçilecektir. Vatandaşlarımızın da bu başlattığımız yeni uygulamada bize destek olmalarını bekliyoruz. Belirtilen saatlerde çöplerini dışarı çıkarmaları bize de çalışmalarımızda yardımcı olacaktır. Mesai arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Büyük özveri içerisinde görevlerini yapacaklar. Son derece sessiz bir şekilde çöplerimizi toplayacağız” dedi.

Haber Merkezi

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10