1.Muhtarlar Çalıştayı'nda bir araya geldiler

Tekirdağ'da görev yapan mahalle muhtarları, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Muhtarlar Çalıştayı'nda bir araya geldi.

Tekirdağ 13.08.2014 16:02:00 0
1.Muhtarlar Çalıştayı

TÜM MAHALLELERE ULAŞACAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ve daire başkanları, 280 mahalle muhtarının katıldığı çalıştayda, muhtarlarda mahallelerinin sorunlarına ilişkin bilgiler aldı. Toplantıda konuşan Başkan Albayrak, “Hizmet kervanı Saray’ın Terzioğlu mahallesinden başlayacak ve tüm mahallelere ulaştırılarak sorunlar çözülecek” dedi.

EN BÜYÜK SORUN ULAŞIM VE ALTYAPI

Tekirdağ’ın en büyük sorunlarının ulaşım ve altyapı olduğunu dile getiren Albayrak, “Mazbatamızı aldıktan 128 gün sonra muhtarlarımızla bir araya geldik. Burada sadece sizin sorunlarınızı değil vatandaşımızın sorunlarını çözeceğiz. Hizmet kervanımızı ulaştırmak için yapacağımız altyapı ve stratejik plan konusunda vatandaşlarımızı siz bilgilendireceksiniz” dedi.

TÜM VATANDAŞLARA HİZMET GİDECEK

TESKİ’nin yaptığı çalışmalarla vatandaşın su ve kanalizasyonda yaşadığı sorunları çözeceğini söyleyen Albayrak “Yeni oluşan kadrolarımızla hizmet için sürekli muhtarlarımızla iletişim halinde olacağız. Yeni kurduğumuz Büyükşehir Belediyemizin tüm vatandaşlara hizmet götürmesini sağlayacağız” dedi.

Haber Merkezi

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10