Kardeş şehirden Malkara'ya ziyaret

Malkara'nın Bulgaristan'daki kardeş şehri Sevlievo'dan gelen heyet önceki gün saat 11.00'de Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a makamında ziyaret etti.

Malkara 14.08.2014 13:24:00 0
Kardeş şehirden Malkara

PROJELER HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Sevlievo Belediyesi Meclis Üyeleri Hristo Pencev, İbrahim Raşidov ve İşadamı Hüseyin Molla'nın gerçekleştirmiş olduğu ziyarette, Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul kendilerini Malkara'da görmekten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti. Ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Yurdakul, Malkara'nın tarihi ve coğrafi yapısı ile Malkara Belediyesi'nin çalışmaları ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

DOSTLUK BAĞI DEVAM EDECEK

Sevlievo Belediyesi Meclis Üyeleri Hristo Pencev ile İbrahim Raşidov ise Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul ile tanışmaktan dolayı mutlu olduklarını, Sevlievo Belediyesi ile Malkara Belediyesi arasındaki sosyo-kültürel ve dostluk bağının her zaman devam edeceğini belirterek çalışmalarında başarılar diledi. Ziyaret esnasında Sevlievo Belediyesi Meclis Üyeleri Hristo Pencev ile İbrahim Raşidov yanlarında getirdikleri hediyeyi Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul'a takdim etti.

Haber Merkezi

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10