Belediyeden 'Belediyespor'a destek sözü

Malkara Belediyespor Yönetimi tarafından futbol takımının yapacağı kamp öncesinde gerçekleştirilen yemeğe katılan Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, takıma destek sözü verdi.

17.08.2014 12:14:00 0
Belediyeden

YEMEKTE BİR ARAYA GELDİLER

Yemeğe; Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü, Belediye Başkan Yardımcısı Malkara Belediyespor Başkanı Celal Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Malkara Belediyespor As Başkanı Bahaettin Cömert, Malkara Belediyespor Başkan Yardımcısı Biray Yay, Malkara Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Malkaraspor Yönetim Kurulu Üyesi Ümran Bilgin, Malkara Belediyespor Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet Evren Eren, Safa Çavuşoğlu, Halil Salmanlı, Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (TASKF) Yönetim Kurulu Üyesi Recai Girgin, Malkara Belediyespor Basın Sözcüsü Kadir Kızıl, Malkara Belediyespor Teknik Direktörü Zafer Soykırlı, Genel Kaptanı Rasim Tokuç, kamp kadrosuna katılan Malkara Belediyespor futbolcuları katıldı.

HER ZAMAN YANINIZDAYIM

Yemekte konuşan Malkara Belediye Başkan Yardımcısı Malkara Belediyespor Başkanı Celal Yılmaz “Hem Yönetim Kurulumuza hem de yemeğe katılan herkese burada oldukları için teşekkür ediyorum. Yeni sezon başlamadan önce takımımız bir kamp dönemine girecek. Hepimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.  Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul da “Malkara'daki gençlerimizin spor alışkanlığı kazanabileceği bir Malkara için uğraşıyoruz. 2014-2015 Sezonu Tekirdağ Süper Amatör Ligi'nde başarılı bir takım ve başarılı bir Malkara Belediyespor olacağından hiç şüphem yok. Hem teknik heyetimize hem de futbolcularımıza bizim güvenimiz sonsuz. On günlük bir kamp sürecimiz var ve bu kamp sürecini hepinizin en iyi şekilde değerlendirmesini istiyorum. Başarılı bir Malkara Belediyespor için yanınızdayım, bunu unutmayın. Umarım bu sezon hem Malkara Belediyespor için hem de bireysel anlamda sizler için başarılı bir sezon olur” dedi.

DEĞİŞİM BİZİ MUTLU EDİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ Milletvekili Emre Köprülü de “Malkara'daki değişimi ve Malkara'daki yenilikleri gördükçe mutlu oluyoruz. O değişiklerden bir tanesi belediyenin görevleri arasında sadece yol yapmak, normal herkesin anladığı şekilde çöp toplamak veya basit o belediye işlerinden ibaret olmadığını, insanların sosyal olanaklarını da arttıracak, sportif faaliyetlerini getirecek bir uğraş olduğunu da Belediye Başkanımız bugün bize gösteriyor. Ben kendisini kutluyorum” dedi.

Haber Merkezi

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10