Çerkezköy'de feci patlama

Çerkezköy'de saat 17.15 sıralarında Hayri Batur Caddesi üzerinde faaliyet gösteren Avcu Hurdacılık isimli işyerinde meydana gelen patlamada işyeri çalışanlarından Salih Avcu hayatını kaybederken, ol

Çerkezköy 19.08.2014 19:54:00 0
Çerkezköy

 

 

CADDE TRAFİĞE KAPATILDI

Yangının pres işlemi yapıldığı sırada parfüm şişelerinden birisinin sıkışması sonucu meydana geldiği iddia edildi. Patlamanın ardından alevler kısa sürede işyerini sardı. Olayın ardından olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ve 112 acil servis ekibi sevk edilirken, polis ekipleri de çevrede geniş güvenlik önlemi aldı. Hayri Batur Caddesi de polis ekipleri tarafından trafiğe kapatılırken, olay yerine çağırılan TREDAŞ ekipleri de elektriği kesti. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederken, etrafı saclarla çevrili yangın alanına ulaşılmada güçlük yaşanınca çevredeki saclar kepçe ile yıkıldı.

 

 

BİR KİŞİ ÖLDÜ, 2 KİŞİ YARALANDI

İşyerinde babası İsmail Avcu ile çalıştığı öğrenilen Salih Avcu (20) ise yangından korunmak için saklandığı alanda dumandan zehirlenerek hayatını kaybetti. Olayda yaralanan Oğuzhan Avcu (15) ile Ali İbrahim Avcu (16) da olay yerinde yapılan ilk müdahalelerinin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

 

 

KUBİLAY DA BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ

Olayda Salih Avcu’nun hayatını kaybettiğini öğrenen ailesi ve iş arkadaşları sinir krizi geçirdi. Olayı duyan Çerkezköy Kaymakamı Metin Kubilay da olay yerine gelerek son durum hakkında bilgi aldı ve Salih Avcu’nun ailesine başsağlığı diledi. Salih Avcu’nun cenazesi Çerkezköy Cumhuriyet Savcısı Mehmet Değiş’in olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Çerkezköy Devlet Hastanesi Morgu’na, oradan da İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Patlama olayıyla ilgili soruşturma sürüyor.

Haber / Faik Onur KAYA  - Kemal ALTUNOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10