Demir, "CHP kimsenin Ramazan davulu değil"

MHP Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Mustafa Ordu'nun geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamaya CHP Çerkezköy Kayyum Heyetinden tepki geldi.

Çerkezköy 20.08.2014 13:38:00 0
Demir,

HİÇBİR ŞEYDEN HABERİ YOK

Önceki akşam saat 20.00’de Kayyum heyeti adına açıklama yapan Kayyum Heyeti Başkanı Hasan Demir, “Mustafa Ordu’nun söylemlerini kendisine yakıştıramadım. Asılsız ve mesnetsiz açıklamalarda bulunmuş. Ordu’nun bu açıklamalarında bilgisizliğini gösteriyor” dedi. Ordu’nun “Çatı Aday Ekmeleddin İhsanoğlu için ne CHP, ne de MHP Çerkezköy’de çalışma yapmadı” sözlerini de eleştiren Demir “CHP Çerkezköy teşkilatının seçim çalışması ile değerlendirmesine bakılınca başka bir dünyada yaşayıp da gece yatmaya geldiği izlenimi veriyor. Hiçbir şeyden habersiz olduğunu göstermiştir. Bunu bir zahmet etse de basına danışsaydı neler yapıldığını öğrenebilirdi” diye konuştu.

HER ÖNÜNE GELEN TOKMAĞI İLE DÖVEMEZ

CHP’nin kimsenin Ramazan davulu olmadığını söyleyen Demir “Her önüne gelen tokmağı ile dövemez. Tüm siyasi partiler kendilerini temize çıkarmak için CHP’yi hedefe koyuyor. CHP teşkilatı olarak buna izin veremeyiz. Çok çalışan, uyum içinde olan başarılı bir ekibiz. İspatı da yerel seçimlerdir” dedi. Bu başarıların devamını da herkesin zamanla göreceğini söyleyen Demir “Seçimlerde girmediğimiz mahalle ve sokak kalmadı. Ev ev dolaştık. Her yer karış karış gezildi. Bunu vicdan rahatlığıyla söylüyoruz. Son gün bile elimizdeki broşürler bitince ilden istedik ve Belediye önüne stant açarak burada da çalışmalarımızı sürdürdük” diyerek, Ordu’nun ‘CHP çalışmadı’ şeklindeki söylemlerini asla kabul etmediklerini ifade etti.

SİYASET YAPMAK İSTİYORSA KAPIMIZ AÇIK

Mustafa Ordu’nun kendisini siyaset babası olarak göstermek istediğini ileri süren Demir, bu girişimin çalışan ekibi başarısız gösterme hakkını vermeyeceğini belirtti. Hasan Demir, “Mustafa Ordu CHP’de siyaset yapmak istiyorsa buyursun gelsin kapımız herkese açık. Ama kendisinin böyle bir dünya görüşü ve siyasi anlayışında olabileceğini sanmıyorum. Bu nedenle özellikle Çerkezköy CHP için, haklı olmayan, mesnetsiz, karalayıcı ve gereksiz açıklama yapmasından dolayı kendisini, doğru bir bakış açısıyla değerlendirme yapmaya çağırıyoruz” dedi.

İÇİNDEKİ TÜM SORUNLARDAN ARINACAK

Açıklamasının ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hasan Demir, Eylül Ayında yapılacak olan CHP kurultayının anımsatılması üzerine “Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu partinin tüm katmanlarını olumlu kılacak şekilde kurultayın yapılması kararıyla en güzel cevabı vermiştir” dedi. Demir, Kurultaydan Cumhuriyet Halk Partisi’nin daha da güçlenerek çıkarak içindeki tüm sıkıntılardan da arınacağını ileri sürdü.

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10